Μεγάλος Καλοκαιρινός Διαγωνισμός, με πλούσια δώρα!

|

Το familytime.gr σε συνεργασία με ανθρώπους που αγαπούν και στηρίζουν αυτό τον τόπο, πραγματοποιεί ένα διαγωνισμό με πολύ όμορφα και χρήσιμα δώρα που θα σας χαρίσουν μοναδικές καλοκαιρινές στιγμές!

Συγκεκριμένα, προσφέρονται 6 δώρα, τα οποία θα δωθούν σε έξι τυχερούς.

Ο διαγωνισμός ξεκινάει σήμερα και λήγει την Κυριακή 1η Αυγούστου 2021.

Τα δώρα μας είναι:

1)Ένα Σαββατοκύριακο στο Farmers House, στο Μαγαρικάρι. Ο νικητής θα μπορέσει να επιλέξει την ημερομηνία που επιθυμεί σε συννενόηση με τον υπεύθυνο του ξενώνα κ. Κωστή Ξυρουδάκη.

2)Από την Αναστασία Γιατράκη, διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων, διαδικτυακή παροχή για τον σχεδιασμό ενός υπνοδωματίου, που αφορά σχεδίαση τρισδιάστατης απεικόνισης, επιλογή χρωμάτων, επιλογή επίπλων, επιλογή φωτισμού, επιλογή διακοσμητικών, ειδικές κατασκευές, εφόσον απαιτούνται.

3) Ένα τραπέζι για 4 άτομα, στο υπέροχο εστιατόριο “Πέλαγος”, στον Κόκκινο Πύργο, το οποίο προφέρει ένα επιλεγμένο μενού για τέσσερα άτομα, με τη διαδικασία της κράτησης και σε συννενόηση με την υπεύθυνη κ. Νεκταρία Καραγιωργάκη.

4) Το αγαπημένο κατάστημα για όλη την οικογένεια, “Επίκεντρον”, στο Τυμπάκι, προσφέρει ένα γυναικείο μαγιό.

5) Το πιο στυλάτο κατάστημα παιδικών και βαπτιστικών ρούχων, Snoopy στο Τυμπάκι, προσφέρει ένα σετ ρούχων για αγόρι και ένα σετ για κορίτσι.

6) Για μια εβδομάδα ένα τυχερός θα έχει κερασμένο τον καφέ του και το πρωινό του, από το Άρτων Έργα, στους Βώρους! Το αρτοποιείο της καρδιάς μας!

Όροι του διαγωνισμού

-Για να συμμετάσχει κάποιος στο διαγωνισμό θα πρέπει να είναι κάτοικος Ελλάδας και να είναι άνω των 18 ετών.

-Μοναδική προϋπόθεση για όποιον επιθυμεί να συμμετάσχει στο διαγωνισμό, είναι να πατήσει like και να αφήσει ένα σχόλιο κάτω από την ανάρτηση στην ομάδα Μεσαρά, Ψυχαγωγία-Ενημέρωση, Familytime.gr, στο fb.

-Έχετε δικαίωμα να συμμετάσχετε με ένα μόνο σχόλιο.

-Νικητές του διαγωνισμού θα είναι οι 6 πρώτοι, που θα κληρωθούν μέσω της εφαρμογής random.org.

-Τα δώρα δοθούν αποκλειστικά και μόνο στους νικητές.

Καλή επιτυχία σε όλους!!!

Προηγούμενες

Μην εμπιστεύεσαι άνθρωπο που έχει δυο ρουθούνια…

Γεώργιος Σαραντουλάκης – Σούπερ Μάρκετ -Τυμπάκι

Επόμενη

4 σκέψεις στο “Μεγάλος Καλοκαιρινός Διαγωνισμός, με πλούσια δώρα!”

Σχολιάστε