Στραπατσάδα με ντομάτα και φέτα

|

Κάθε φορά που φτιάχνω στραπατσάδα, το μυαλό μου πάει στη γιαγιά μου την Κωνσταντίνα. Αυτή ήταν που μας ετοίμαζε πρωινό τα καλοκαίρια, όταν η μαμά μας έλειπε στη δουλειά. Σπεσιαλιτέ της η στραπατσάδα. Και μόνο στη σκέψη αυτού του φαγητού, γεμίζει η καρδιά μου καλοκαίρι, η ματιά μου χαμόγελο και η ψυχή μου γλύκα από το χάδι της γιαγιάς Κωνσταντίνας.

ΥΛΙΚΑ
1 κιλό ώριμες ντομάτες
8 αυγά
500 γρ. φέτα
½ φλιτζ. τσαγιού φρέσκος δυόσμος, ψιλοκομμένος ή βασιλικός
½ φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο
αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1 κουτ. σούπας ρίγανη ξερή
1 κουτ. γλυκού γλυκιά πάπρικα

Για τη διαδικασία εδώ

Προηγούμενες

5 αγαπημένες υγιεινές τροφές της Άνοιξης

Αρχάνες: Το πιο πολύχρωμο χωριό της Κρήτης!

Επόμενη

Σχολιάστε