Πάσχα: Τι δώρο θα κάνουμε στη νονά;

|

Τι δώρο θα κάνουμε στη νονά και στο νονό για το Πάσχα;

Τώρα που οι νονοί των παιδιών μας, θα φέρουν τα πασχαλινά τους δώρα, μια πολύ όμορφη και ευγενική χειρονομία είναι ένα συμβολικό δωράκι που θα τους προσφέρουμε κι εμείς με τις ευχές μας!

Ιδέες πολλές, είτε αν θέλουμε να φτιάξουμε μόνες μας ένα καλάθι με διάφορα καλούδια και να το προσφέρουμε, είτε αν θέλουμε να το αναθέσουμε σε κάποιον επαγγελματία!

Επίσης πολύ ξεχωριστά είναι και τα χειροποίητα δώρα-κατασκευές που μπορούμε να φτιάξουμε παρέα με τα παιδιά μας!

Ανάλογα λοιπόν με το χρόνο και τη διάθεση μας μπορούμε να επιλέξουμε το συμβολικό δωράκι προς τους νονούς των παιδιών μας και αυτό το Πάσχα!

Αν έχετε χρόνο και θέλετε να φτιάξετε κάτι με το παιδί μαζί, σας προτείνω τη φωλίτσα με το καλούπι μπαλονιού, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν καλάθι και μέσα να βάλετε σοκολατάκια, ένα λαγουδάκι ή οτι άλλο θέλετε.

φωλιές

Επίσης ένα στεφάνι που μπορείτε να φτιάξετε ή να αγοράσετε και να το διακοσμήσετε με πεταλούδες, πουλάκια, λουλούδια και κορδελίτσες! Μπορεί και να κρεμαστεί, αλλά και να μπει σε στρογγυλή πιατέλα σαν διακοσμητικό στο τραπέζι!

στεφάνι

Σαν χειροποίητη κατασκευή, σας προτείνω και ένα διακοσμητικό από φέτα ξύλου, την οποία καλύπτουμε με βρύα, φυσικά ή τεχνητά και στη συνέχεια μπορούμε να διακοσμήσουμε με ένα κεράκι ή διάφορα πασχαλινά στοιχεία!

Για τις μανούλες όμως που δεν προλαβαίνουν να φτιάξουν κάτι, υπάρχουν λύσεις και μάλιστα πολύ όμορφες και ιδιαίτερες!

Η Αναστασία από το Άνθος του Νότου, στο Τυμπάκι μας προτείνει μια κατασκευή με αποξηραμένα λουλούδια και λαμπάδα και ένα διακοσμητικό στεφάνι! Όπως μας είπε, οι τιμές για μία τέτοια σύνθεση ξεκινάνε από 10 ευρώ και διαφοροποιούνται ανάλογα αν θέλουμε να προσθέσουμε και κάτι άλλο!

Ιδιαίτερα δώρα για το πασχαλινό καλάθι της νονάς, έχει να μας προτείνει και η Αφροδίτη από το Mimoza, στο Τυμπάκι, πασχαλινά λαγουδάκια και άλλα υφασμάτινα διακοσμητικά ή μια σύνθεση από φρέσκα λουλούδια, είναι οι δικές της προτάσεις για τη νονά ή το νονό. Όπως μας είπε η τιμή για ένα συμβολικό δώρο, ξεκινάει από τα 5 ευρώ!

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

 

Προηγούμενες

Η τελευταία μέρα της τηλεκπαίδευσης…με τη ματιά μιας μαμάς!

Το έθιμο με τα Λαζαράκια!

Επόμενη

Σχολιάστε