Μένουμε Σπίτι…δημιουργικά!

|

Καραντίνα και δημιουργικός χρόνος!

Μένουμε Σπίτι, αλλά η ζωή συνεχίζεται…και από προσωπική εμπειρία σας λέω ότι η καραντίνα μπορεί να μας κάνει περισσότερο δημιουργικούς!

Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να αξιοποιήσουμε σωστά και δημιουργικά τον ελεύθερο μας χρόνο.

Πριν την καραντίνα με την καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις να μας πιέζουν, πολλοί από εμάς γκρινιάζαμε που δεν προλαβαίναμε να κάνουμε όλα όσα θέλαμε! Να η ευκαιρία λοιπόν!

Νέο χόμπι

Μήπως ήρθε η ώρα για να ασχοληθείς με ένα χόμπι που προηγουμένως δεν είχες χρόνο να το μάθεις; Διάλεξε, ραπτική, πλέξιμο, ζωγραφική ή οτιδήποτε άλλο, τώρα είναι η ώρα να ασχοληθείς και να περνάς όμορφα και δημιουργικά τον χρόνο σου στο σπίτι.

πλέξιμο

Διάβασε

Ο καλύτερος τρόπος για να ξεφύγουμε από αυτή την αγχωτική περίοδο, είναι να ξεκινήσουμε ένα βιβλίο. Αν δεν έχεις πολλά βιβλία στο σπίτι σου, μπορείς να διαβάσεις  δωρεάν βιβλία και online.

βιβλίο

 Σταυρόλεξα

Η τέλεια απασχόληση για τις ώρες που δεν έχεις κάτι να κάνεις, είναι τα σταυρόλεξα.  Μάλιστα υπάρχουν σελίδες και εφαρμογές που έχουν σταυρόλεξα και σίγουρα σε βοηθήσουν να περάσεις ευχάριστα την ώρα σου.

Μαγείρεψε

Μάλλον ήρθε η στιγμή να δοκιμάσεις νέες συνταγές. Μένουμε περισσότερο στο σπίτι, σημαίνει  και περισσότερο χρόνο στην κουζίνα, οπότε ξεκίνα για νέες γευστικές εμπειρίες.

 Άλλαξε τα όλα

Τώρα που περνάμε πολλές ώρες στο σπίτι, είναι ευκαιρία να ανανεώσουμε τον χώρο μας. Μπορούμε να αλλάξουμε θέση στα έπιπλα, αλλάζουμε, ριχτάρια, κουρτίνες, διακοσμητικά, τα φώτα μπορείτε να τα αφήσετε στη θέση τους!

Οργάνωση-τακτοποίηση

ντουλάπα

Όλοι μας έχουμε δουλειές που συνέχεια αναβάλλουμε. Τώρα λοιπόν έχουμε τον χρόνο για να τις τακτοποιήσουμε σιγά σιγά. Οι ντουλάπες και τα συρτάρια πάντα αποτελούν μια πρόκληση. Εγώ ξεκίνησα να εφαρμόζω τη μέθοδο της Marie Kon και έχω ενθουσιαστεί.

Προηγούμενες

Δέκα συμβουλές για υγιεινή διατροφή

Αγαπημένε μου Άη Βασίλη…

Επόμενη

Σχολιάστε