Φεστιβάλ Ρομποτικής στο Τυμπάκι, από το Robo-Place

Φεστιβάλ Ρομποτικής στο Τυμπάκι, από το Robo-Place

Το Δημιουργικό Εργαστήρι Robo-Place στον Κόκκινο Πύργο, διοργανώνει για πρώτη φορά φέτος, φεστιβάλ-εκδήλωση, όπου οι μικροί μαθητές μας θα παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους στο κοινό.
To Φεστιβάλ εκπαιδευτικής Ρομποτικής, θα πραγματοποιηθεί 15 Ιουνίου 2024 στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων των Νηπιαγωγείων Τυμπακίου, τα παιδιά θα παρουσιάσουν στο κοινό πρωτότυπες ρομποτικές κατασκευές και από την αξιολόγηση των κριτών θα προκύψει νικήτρια ομάδα.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με την παρουσίαση των εκθεσιακών θεμάτων, όπου όλοι οι επισκέπτες θα περάσουν και θα δουν τις  δημιουργίες όλων των ομάδων. Ανάμεσα τους και οι κριτές…
Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και η απονομή των μεταλλίων καθώς επίσης και κάποιων συμβολικών δώρων!

Ευχαριστούμε το Creta Interclinic Diagnosi Mesaras για τη χορηγία των εκπαιδευτικών κιτ που θα δοθούν στη νικήτρια ομάδα. 

Επίσης ευχαριστούμε το Super Market Αλεβυζάκης Τριγάς, για τα σνακ που θα προσφέρει στις ομάδες που θα συμμετάσχουν στο φεστιβάλ!

Θα χαρούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας!

Σχολιάστε