Επιλέξτε το ημερολόγιο σας για τη νέα χρονιά!

Στο άκουσμα της λέξης “ημερολόγιο”, μου έρχεται στο μυαλό η έκδοση με το περιποιημένο εξώφυλλο και στο εσωτερικό του εκτός από τα απαραίτητα του χρόνου, χώρος για τις δραστηριότητες-υποχρεώσεις!

Ευχάριστη έκπληξη όταν σε κάποια ημερολόγια συναντάμε και φράσεις ή γνωμικά για τη ζωή και τον άνθρωπο!

Όμως χάριν της τεχνολογίας το παραπάνω ημερολόγιο, μπορεί για πολλούς να είναι πια περιττό, αφού ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορούν να δουν το ημερολόγιο, όχι μόνο της τρέχουσας ή της επόμενης χρονιάς, στο κινητό τους, στο τάμπλετ ή στον υπολογιστή!
Είμαστε όμως εδώ κι εμείς οι πιο παραδοσιακοί τύποι…που μας αρέσει ακόμη η μυρωδιά και η αφή του χαρτιού! Η επιλογή ημερολογίου λοιπόν για εμάς είναι ολόκληρη διαδικασία! Δεν μας ενδιαφέρει μόνο η χρηστικότητα, αλλά και η αισθητική!

Η νέα χρονιά λοιπόν έρχεται κι εμείς έχουμε ήδη να ψάχνουμε για το ημερολόγιο που θα μας συντροφεύσει και θα φιλοξενήσει στις σελίδες του, ότι του εμπιστευτούμε! Αν λοιπόν δεν έχετε ξεκινήσει ακόμη την αναζήτηση για το νέο σας ημερολόγιο, ακολουθεί μια λίστα με τις προτάσεις μας!

PAULO COELHO ΑΠΛΟΤΗΤΑ ΑΤΖΕΝΤΑ 2022

Η κομψότητα επιτυγχάνεται όταν όλα τα περιττά απορρίπτονται και ο άνθρωπος ανακαλύπτει την απλότητα και τη συγκέντρωση: όσο πιο απλή και νηφάλια η στάση, τόσο πιο όμορφη θα είναι. Μοιραστείτε τη χρονιά με επιλεγμένα αποφθέγματα ενός από τους πιο επιτυχημένους σύγχρονους συγγραφείς, του Πάουλο Κοέλο.

Ημερολόγιο 2022 Κάν’ Το Να Συμβεί Φέτος

Μια νέα χρονιά ξεκινά και η ψυχοθεραπεύτρια Δρ Φαίδρα Λογοθέτη σάς προτείνει να φορέσετε τη χαρά και να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας!

Σε αυτό το ημερολόγιο θα βρείτε αισιόδοξα μηνύματα που θα σας αφυπνίσουν και φράσεις που μπορεί να βελτιώσουν τη δική σας ζωή. Η ευτυχία μας εξαρτάται κατά ένα μεγάλο μέρος από τους συνταξιδιώτες που έχουμε στο ταξίδι της ζωής και αυτό το ημερολόγιο είναι ο δικός σας ελπιδοφόρος συνταξιδιώτης για το 2022!

ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΓΟΝΕΙΣ – ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2022

Η Αλεξάνδρα Α. Καππάτου, με τις γνώσεις, την εγκυρότητα και την πολυετή της εμπειρία από χιλιάδες οικογένειες που την εμπιστεύτηκαν από το 1986 έως σήμερα, πιστή στην ετήσια συνάντηση μαζί σας, ετοίμασε για το 2022 ένα διαφορετικό ημερολόγιο, το οποίο αφιερώνει σε όλη την οικογένεια αλλά κυρίως στους μικρούς ή μεγάλους πρωταγωνιστές της ζωής μας, στα παιδιά μας, τα οποία αξίζουν τον σεβασμό, την προσοχή και την αγάπη μας. Στις σελίδες αυτού του ημερολογίου θα βρείτε συμβουλές για διάφορα θέματα που σας απασχολούν στην καθημερινότητα: η σχέση με τον σύντροφό σας, ο ύπνος των παιδιών, η διατροφή, το σχολείο, οι φιλίες, ο εκφοβισμός, τρόποι για την ανάπτυξη της αυτοεκτίμησης, η σεξουαλικότητα

Ημερολόγιο 2022 – Μέρες Ελευθερίας

Ελευθερία είναι:
– να μπορείς να σκεφτείς έξω απ’ το κουτί,
– να μπορείς να τολμήσεις,
– να μπορείς να δοκιμάσεις,
– να μπορείς να αλλάξεις γνώμη,
– να μπορείς να δείξεις σεβασμό στα όνειρά σου,
– να μπορείς να εμπιστευτείς,
– να μπορείς να συγχωρέσεις,
– να μπορείς να δώσεις δεύτερη ευκαιρία,
– να μπορείς να πεις θέλω,
– να μπορείς να πεις δε θέλω,
– να μπορείς να είσαι, χωρίς να πρέπει να είσαι κάπως!

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΛΟΤΥΧΙΑΣ 2022: ΟΙ ΚΥΡΑΔΕΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ

Ένα ξεχωριστό ημερολόγιο κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Μύρτος, αφιερωμένο στις Κυράδες της Μικράς Ασίας, με αφορμή τη συμπλήρωση 100 ετών από τη Μικρασιατική καταστροφή, στις γυναίκες εκείνες που μας δίδαξαν την αγάπη για τη ζωή, μοιράστηκαν τα μυστικά τους και αποτελούν πηγή έμπνευσης και δημιουργίας μέχρι και σήμερα. Ένας ακούραστος συνταξιδιώτης που θα μας ταξιδέψει στο παρελθόν, θα μας συγκινήσει και θα αποτελέσει ένα ιδιαίτερα πολύτιμο δώρο για τη νέα χρονιά.

Σχολιάστε