Ανοιξιάτικη ρυζοσαλάτα με κοτόπουλο!

|

Ανοιξιάτικη ρυζοσαλάτα με κοτόπουλο, σαν ορεκτικό ή σαν κυρίως πιάτο!

Αν το σερβίρουμε σαν σαλάτα είναι καλύτερο να αφήσουμε το ρύζι να κρυώσει καλά πριν προσθέσουμε τα ψημένα υλικά (δηλαδή μόλις αποσύρουμε το ρύζι από τη φωτιά, βάζουμε το ταψί με το μείγμα κοτόπουλου στο φούρνο και το ψήνουμε). Το φαγητό αυτό ωστόσο σερβίρεται και σαν ελαφρύ κυρίως πιάτο, αλλά τότε το ρύζι πρέπει να είναι ζεστό. Στην περίπτωση αυτή, αν θέλουμε, το συνοδεύουμε με γιαούρτι.

ΥΛΙΚΑ
300 γρ. φιλέτο από στήθος κοτόπουλου, κομμένο σε μικρούς κύβους των 2 εκ.
1 καρότο, κατά προτίμηση βιολογικό, κομμένο σε μικρά κυβάκια
2 πιπεριές Φλωρίνης από βαζάκι, στραγγισμένες και ψιλοκομμένες
1 κουτ. σούπας κάρι απαλό, σε σκόνη
100 ml ελαιόλαδο
400 γρ. ρύζι μπασμάτι
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Για τη διαδικασία εδώ

Προηγούμενες

Χρόνια πολλά μαμά!

Συμβουλές για προστασία από τον καλοκαιρινό ήλιο

Επόμενη

Σχολιάστε