Αναζητάτε τα πιο όμορφα βαπτιστικά ρούχα;

|

Η βάπτιση αποτελεί την πρώτη επίσημη εμφάνιση του παιδιού μας και θέλουμε όλα να είναι τέλεια! Ένα από τα βασικά θέματα που θα απασχολήσει το νονό ή τη νονά, είναι η επιλογή των βαπτιστικών ρούχων.

Τα τελευταία χρόνια οι νονοί επιλέγουν βαπτιστικά ρούχα σε μοντέρνους χρωματισμούς, αφήνοντας πίσω το κλασσικό γαλάζιο για τα αγόρια και το ροζ για τα κορίτσια!

Πολύ όμορφα και πρωτότυπα χρώματα για τα κορίτσια, είναι το  κίτρινο, το μοβ ή ακόμη και το πράσινο, ενώ για τα αγόρια οι αποχρώσεις του μπεζ και του καφέ, το γκρι και το μπλε ρουαγιάλ, πραγματικά εντυπωσιάζουν!

Εάν επιλέξετε μια επίσημη εμφάνιση για αγοράκι, τότε το παπιγιόν είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ που θα αναδείξει το βαφτιστήρι σας. Για πιο σοφιστικέ στυλ μπορείτε να του φορέσετε και ένα καπέλο ή τραγιάσκα. Στα κορίτσια το απαραίτητο αξεσουάρ είναι οι παιδικές κορδέλες και τα φουλάρια τα οποία θα πλαισιώσουν υπέροχα την εμφάνιση του μωρού. Τέλος, ιδιαίτερη έμφαση πρέπει να δώσετε στα  παπούτσια.

Αναζητώντας τα πιο ιδιαίτερα και εντυπωσιακά βαπτιστικά ρούχα, βρεθήκαμε στο κατάστημα Snoopy στο Τυμπάκι! Η συλλογή σε βαπτιστικά ρούχα, αλλά και ότι άλλο θα χρειαστεί ο νονός για να συμπληρώσει το πακέτο της βάπτισης, είναι πραγματικά μοναδική. ‘Ομως επειδή ακόμη και η πιο μικρή λεπτομέρεια είναι σημαντική,  η ιδιοκτήτρια κ. Ελένη Σουρανάκη, είναι πρόθυμη να δημιουργήσει για εσάς ένα υπέροχο βαπτιστικό πακέτο, δίνοντας έμφαση σε  χειροποίητες διακοσμητικές “πινελιές”, που θα κάνουν τη διαφορά!

Snoopy

Ελένη Σουρανάκη,

Τυμπάκι, Ηρακλείου

Τηλέφωνα: 2892 051761- 6936806601

FB Snoopy_παιδικά_βαφτιστικά

instagram SNOOPY_PAIDIKA_VAPTISTIKA

 

Προηγούμενες

Το αγαπημένο μας καλοκαιρινό γλυκό!

Προετοιμάζοντας την τέλεια βάπτιση!

Επόμενη

Σχολιάστε