Τιραμισού με φράουλες

|

Μια δροσερή, ανοιξιάτικη παραλλαγή του διάσημου τιραμισού. Η πρωτότυπη βάση του έχει ιδιαίτερα φραουλένια γεύση. Για πιο δυνατό άρωμα, μπορείτε να προσθέσετε στο σιρόπι της φράουλας, λίγο μπράντι.

ΥΛΙΚΑ
Για την βάση
1 πακέτο μπισκότα σαβαγιάρ
100 γρ. φράουλες
½ φλιτζ. τσαγιού νερό
2 κουτ. σούπας άχνη
Για την κρέμα
500 γρ. μασκαρπόνε
250 γρ. κρέμα γάλακτος
3 κουτ. σούπας άχνη
150 γρ. φράουλες, ολόκληρες, καθαρισμένες
Για το σερβίρισμα
100 γρ. φράουλες, κομμένες σε φετάκια

Για τη διαδικασία εδώ

Προηγούμενες

Μ. Παρασκευή: Η ζωή εν τάφω…

Νυχτερινός τρόμος…

Επόμενη

Σχολιάστε