Οδηγός Εφηβείας για Επαναστάτριες, ένα πολύτιμο εφόδιο στο συναρπαστικό ταξίδι που ξεκινά…

Ναι οι μικρές μας επαναστάτριες μεγάλωσαν και διανύουν την πιο συγκλονιστική φάση της ζωής τους…την εφηβεία!

Αλήθεια εμείς οι γονείς θυμόμαστε πως ήμασταν εμείς στην ηλικία τους και ποιες σκέψεις περνούσαν από το μυαλό μας; Πιθανόν να τα θυμόμαστε, ίσως και όχι, ανάλογα πως βιώσε ο καθένας τη δική του εφηβεία. Ήταν όμως και άλλες εποχές, τότε η ενημέρωση ήταν περιορισμένη και το ρόλο αυτό είχαν οι γονείς ή οι φίλοι που είχαν μεγαλύτερα αδέρφια και όλο και κάτι περισσότερο ήξεραν!

Ευτυχώς τα τελευταία χρόνια τα πράγματα έχουν αλλάξει και τα εφηβάκια μας έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν για ότι τα αφορά και τα απασχολεί, σωστά και υπεύθυνα, διαβάζοντας ένα ή και περισσσότερα βιβλία-οδηγούς για την Εφηβεία!

Ανάμεσα τους έχουμε ξεχωρήσει και σας προτείνουμε, τον Οδηγό Εφηβείας για Επαναστάτριες, από τις Εκδόσεις Ψυχογιός.

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του μπεστ σέλερ Ιστορίες της Καληνύχτας για Επαναστάτριες, που μεταφράστηκε σε 50 γλώσσες και οι πωλήσεις του ξεπέρασαν τα έξι εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο, έρχεται αυτός ο πολύτιμος οδηγός εφηβείας να συντροφεύσει τις νεαρές επαναστάτριες του σήμερα στην κατάκτηση μιας νέας ελευθερίας!

Αγαπημένη μου επαναστάτρια,
Το βιβλίο αυτό μιλά για σένα, για τις αλλαγές που συμβαίνουν στη ζωή σου και για την επιθυμία σου να μεγαλώσεις. Μιλά για τη σύγχυση που βιώνεις κάθε μέρα, για το σώμα σου που αναπτύσσεται τόσο γρήγορα, ώστε πολλές φορές δυσκολεύεσαι να το αναγνωρίσεις, καθώς και για τα νέα συναισθήματα και τις αισθήσεις που σε αιφνιδιάζουν.

Ο οδηγός αυτός περιέχει χρήσιμες πληροφορίες και πρακτικές συμβουλές για να αντιμετωπίσεις την εφηβεία, το μεταβατικό στάδιο, δηλαδή, από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση, με τις αναπόφευκτες μεταμορφώσεις, κρίσεις και ανακαλύψεις που κουβαλά μαζί της. Πρόκειται για ένα πολύτιμο εφόδιο στο συναρπαστικό ταξίδι που ξεκινά ώστε να νιώσεις μεγαλύτερη σιγουριά.

«Δώσε χρόνο στο σώμα σου να βρει την ισορροπία και εμπιστεύσου το. Έχει ξεκάθαρο σχέδιο και ξέρει πώς να το υλοποιήσει!»

 

Τον Οδηγό Εφηβείας για Επαναστάτριες, ανακάλυψε το σώμα σου που αλλάζει από τις Εκδόσεις Ψυχογιός, θα το βρείτε εδώ

Σχολιάστε