Φεστιβάλ Ρομποτικής, στο Τυμπάκι: Εντυπωσιακές κατασκευές από τους αυριανούς επιστήμονες!

Με εντυπωσιακά projects και ιδιαίτερες κατασκευές, πραγματοποιήθηκε στο Τυμπάκι, στην αίθουσα πολλαπλών των Νηπιαγωγείων, το Φεστιβάλ Ρομποτικής, από το Δημιουργικό Εργαστήρι Robo-Place!

Οι ομάδες των παιδιών παρουσίασαν στο κοινό ιδιαίτερες κατασκευές, τις οποίες είχαν δουλέψει κατά τη διάρκεια των εργαστηρίων τους, ενώ δέχτηκαν και ερωτήσεις σχετικά με τη λειτουργία τους.

Πρόταση για καταδυτικό πάρκο στον κόλπο της Μεσαράς, από την ομάδα Dream Team, Οι μικροί επιστήμονες και η ιδέα τους να υιοθετήσουν και να φροντίζουν το πάρκο της γειτονιάς τους, η ομάδα Smart Kids μας παρουσίασε ένα προσομοιωτή σεισμού, η Ομάδα Διάσωσης ROBO-KIDS μας παρουσίασε ένα ρομποτικό πυροσβεστικό όχημα, και οι Lego Stars μας ταξίδεψαν στη Μινωική Κρήτη με το πρώτο ρομπότ της Αρχαιότητας τον γνωστό Τάλω!

Το έργο των κριτών δύσκολο, αφού όλες οι κατασκευές ήταν εξαιρετικές και τα παιδιά συνεργάστηκαν απόλυτα για το καλύτερο αποτέλεσμα!

Μετά από ψηφοφορία της κριτικής επιτροπής, την 1η θέση πήρε ο Τάλως, τη 2η θέση η ομάδα διάσωσης, την 3η θέση το πάρκο της γειτονιάς μου και στην 4η θέση ισοβάθμισαν το καταδυτικό πάρκο της Μεσαράς με τον προσομοιωτή σεισμού!

Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και να θυμάστε: Η Λογική Θα Σε Πάει Από Το Α Στο Β. Η Φαντασία Θα Σε Πάει Παντού. – Άλμπερτ Αϊνστάιν

Χορηγοί της εκδήλωσης το Creta Interclinic Diagnosi Mesaras, που προσέφερε στα παιδιά της 1ης ομάδας ένα εκπαιδευτικό kit της Lego, και το Super market Τριγάς, που προσέφερε ένα κέρασμα σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στο φεστιβάλ.

Σχολιάστε