Το Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης, γιορτάζει 40 χρόνια!

Το 1981, με σήμα ένα «δέντρο με σταγόνες», ο Γιώργος Καδιανάκης, ξεκίνησε την επαγγελματική του δραστηριότητα στο Πετροκεφάλι με αντικείμενο τις αρδρεύσεις παντός τύπου. Έχοντας για όπλα του την σκληρή δουλειά και την διορατικότητα του, εφαρμόζοντας το «πότισμα στάλα-στάλα», τα κλαδιά φύλλωσαν και οι ρίζες μεγάλωσαν.

Έτσι το 1989 δημιούργησε ένα νέο κατάστημα στο κέντρο των Μοιρών, όπου πλέον η καλά ριζωμένη προσπάθεια έκανε το δέντρο να καρποφορήσει.

Το 1998, χρονιά ορόσημο, δημιούργησε ένα ιδιόκτητο εμπορικό κέντρο, ένα χιλιόμετρο έξω από τις Μοίρες, μετουσιώνοντας το όραμα του, σε επιχειρηματική οντότητα, επεκτείνοντας παράλληλα την δραστηριότητα του, στο τομέα των πλακιδίων, των ειδών υγιεινής, των υδραυλικών, της θέρμανσης και των μηχανημάτων.

40 χρόνια μετά, έχοντας ως ανταγωνιστικό πλεονέκτημα μια άρτια καταρτισμένη ομάδα ανθρώπων και την εμπειρία της, η Καδιανάκης ΑΕ, εχει καθιερωθεί ως προορισμός για ολοκληρωμένες λύσεις σε κάθε ανάγκη, επενδύοντας στην ποιότητα και στην αξιοπιστία αναβαθμίζοντας συνεχώς τα προιόντα και τις υπηρεσίες της.

Με συνέπεια και ευθύνη , διατηρεί σταθερά ανοδική πορεία , παρέχοντας στέρεες σχέσεις με τους πελάτες της, τους προμηθευτές της και τους συνεργάτες της και στηριζόμενη στις αδιαπραγμάτευτες αξίες της αναπτύσσει νέες τεχνολογίες και καινοτομίες.

Στην αυγή της πέμπτης δεκαετίας η εταιρία δεσμεύεται στην εξέλιξη και βελτίωση των υπηρεσιών της με μοναδικό σκοπό την αφοσίωση και την ανταπόκριση στο αγοραστικό κοινό της.

Για αυτές τις τέσσερις δεκαετίες η Καδιανάκης ΑΕ, σας ευχαριστεί και σας υπόσχεται ότι θα συνεχίσει να τιμά την εμπιστοσύνη σας.

Δεν ήταν παρά μόνο η αρχή…

kadianakis.gr

Σχολιάστε