Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης: Μια οικογενειακή επιχείρηση με όραμα και φιλοδοξίες!

Advertorial

Οι οικογενειακές επιχειρήσεις στις περισσότερες χώρες αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της οικονομίας, έχοντας καθοριστική συμβολή στην ανάπτυξη και την απασχόληση.

Μάλιστα υπάρχει και η γνωστή πεποίθηση ότι “εάν μπορείς να κάνεις οικογένεια, τότε μπορείς να χτίσεις και μια επιχείρηση. Όπως συμβαίνει σε κάθε οικογένεια, αντίστοιχα μια οικογενειακή επιχείρηση δεν είναι απλώς το προϊόν μιας κληρονομιάς ή μιας δημιουργίας, αλλά εξαρτάται επίσης από το όραμα, την αφοσίωση και τις φιλοδοξίες για την ενίσχυση και τη διευρύνσή της, με στόχο την μακροπρόθεσμη ανάπτυξη και την πρόοδό της και για τις επόμενες γενιές”.

Στην περιοχή της Μεσαράς, υπάρχουν πολλές  οικογενειακές επιχειρήσεις που ξεχωρίζουν, ανάμεσα τους και το Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης ΑΕ, στις Μοίρες. Μια εταιρία που ιδρύθηκε το 1981 από τον Γεώργιο Καδιανάκη, στο Πετροκεφάλι, ενώ το 1989 λειτούργησε και 2ο κατάστημα στην πόλη των Μοιρών. Όμως από το 1998, παράλληλα με τη δημιουργία νέων κτιριακών εγκαταστάσεων, οι δραστηριότητες της επιχείρησης επεκτάθηκαν και σε νέους τομείς που αφορούν τη σύγχρονη κατοικία.

Για τη φιλοσοφία και τις δραστηριότητες της επιχείρησης μας μιλάει ο κ. Γεώργιος Καδιανάκης (γιος του ιδρυτή) και υπεύθυνος του τμήματος ειδών υγιεινής και πλακιδίων.

καδιανάκης

Ποια είναι η φιλοσοφία της επιχείρησης Καδιανάκης ΑΕ;

Από τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας μας μέχρι σήμερα εστιάζουμε στην ανθρώπινη ανάγκη, αναπτύσσοντας σχέσεις εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες μας. Η ποιότητα και η ποικιλία προϊόντων, η συνέπεια, η εξειδίκευση, η μετα-πώληση υπηρεσίες (Service), οι ολοκληρωμένες λύσεις αποτελούν χαρακτηριστικά της πορείας μας, ενώ το ανθρώπινο δυναμικό μας είναι η κινητήριος δύναμη της εταιρείας μας. Με οδηγό τις απαιτήσεις της αγοράς, σε συνδυασμό με τις εξελίξεις και τις σύγχρονες τάσεις των τομέων που δραστηριοποιούμαστε, επενδύοντας στην γνώση και την καινοτομία, επιδιώκουμε να είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά με στόχο την ικανοποίηση των πελατών μας σε όλα τα επίπεδα.

Τι θα βρει κάποιος, στο Εμπορικό κέντρο Καδιανάκης ΑΕ;

Στο εμπορικό κέντρο, εκτός από γεωργικά μηχανήματα, γεωργικά εργαλεία και συστήματα άρδευσης, θα βρείτε ολοκληρωμένες λύσεις σε πλακίδια δαπέδου και μπάνιου, είδη υγιεινής, πισίνας, θέρμανσης, κλιματισμού, ηλιακά συστήματα κ.α.

Γιατί να επιλέξουμε το Εμπορικό κέντρο Καδιανάκης ΑΕ;

Πέραν του ότι η εταιρία μας είναι συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας του ονόματος μας, έχουμε τη δυνατότητα και εισάγουμε προϊόντα κατευθείαν από το εξωτερικό, από επώνυμους οίκους, έχοντας ως πλεονέκτημα ανταγωνιστικές και χαμηλές τιμές και πραγματικά δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα από καταστήματα μεγάλων πόλεων!

Πωλήσεις και μέσω e-shop;

To site είναι είναι ακόμη σε αρχικό στάδιο, αλλά αναπτύσσεται κάθε μέρα βήμα-βήμα. Τα πρώτα αποτελέσματα είναι πολύ ενθαρρυντικά, αφού οι πωλήσεις τόσο εντός Κρήτης, όσο και εκτός, ολοένα και αυξάνονται! Ενδεικτικά θα σας πω ότι οι πελάτες μας είναι από Αθήνα, Σαντορίνη, Κέρκυρα, Ξάνθη, Γιάννενα, Μυτιλήνη κ.α.

Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης Α.Ε.

1ο χιλιόμετρο Μοιρών-Ηρακλείου Κρήτης

kadianakis.gr

Facebook

Instagram 

Σχολιάστε