Ο Αντύπας ξετυλίγει το κουβάρι της ζωής του… στο familytime.gr

Ο Αντύπας ξετυλίγει το κουβάρι της ζωής του… στο familytime.gr

Ο Αντύπας είναι ένας τραγουδιστής-θρύλος του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού, με τραγούδια διαχρονικά και επιτυχημένα! Ένας άνθρωπος που όσοι τον γνωρίζουν, λένε ότι είναι το “καλό παιδί της νύχτας”, με αδυναμία στην οικογένεια του, στη γυναίκα, τα παιδιά και τα εγγόνια του! Ξεκίνησε το τραγούδι από 18 χρονών και συνεχίζει με το ίδιο πάθος!


Συνέντευξη στην Αγγελική Λενακάκη


Αν σας ζητούσαμε να ξετυλίξετε το κουβάρι της ζωής σας…

Η Θεσσαλονίκη μου… αγαπημένη οικογένεια, δεμένη σφιχτά. Παιδικά χρόνια ανέμελα, σχολικά χρόνια αξέχαστα. Μετά ήρθαν τα όνειρα, οι προσδοκίες, η Αθήνα με δυσκολίες πολλές στην αρχή, μαθήματα ζωής δίπλα σε τεράστιους καλλιτέχνες! Τα τραγούδια γίνονται γνωστά, έρχεται η επιτυχία, αλλάζει η ζωή, περισσότερες ευθύνες, μεγάλες χαρές, μεγαλώνει η οικογένεια, η Όλγα , ο Πρόδρομος, ευγνωμοσύνη και ένα μεγάλο ευχαριστω. Η ζωή συνεχίζεται…

Είστε από τους λίγους καλλιτέχνες της γενιάς σας, που έχετε φανατικό κοινό ακόμη και σε νεαρές ηλικίες. Πως το εξηγείτε αυτό;

Ίσως επειδή νιώθω να μην μεγαλώνω κι εγώ; Ίσως τα τραγούδια μου, να αντέχουν στο χρόνο; ΌποΙος κι αν είναι ο λόγος, τους ευχαριστώ όλους από καρδιάς, γιατί με κρατούν σε συνεχή δημιουργικότητα και ενέργεια!

Αισθάνεστε δικαιωμένος καλλιτεχνικά;

Αισθάνομαι δικαιωμένος και ευλογημένος.

Πίσω από κάθε τραγούδι σας, υπάρχει και μια ιστορία; Ποια είναι αυτή που ξεχωρίζετε;

Όλα τα λαϊκά τραγούδια έχουν τη δίκη τους ιστορία. Όλα σχεδόν είναι βιωματικά. Πως να ξεχωρίσω μόνο ένα;

Ποιος δίσκος σας έχει κάνει τις περισσότερες πωλήσεις;

Το album «Καλησπέρα» 1992, νομίζω ότι έκανε το προσωπικό μου ρεκόρ, με 250.000 πωλήσεις.

Με ποιους καλλιτέχνες έχετε συνεργαστεί και με ποιον θα θέλατε, αλλά δεν έτυχε;

Σχεδόν με όλους τους σημαντικούς, παλαιοτερους, από εμένα, αλλά και με πολλούς νεότερους. Θα ήθελα να έχω βρεθεί με αρκετούς ακόμα, αλλά με την Χαρούλα ίσως, πιο πολύ, γιατί η φωνή και η παρουσία της, χτύπαγε πιο δυνατά στην καρδιά μου!

H νύχτα, σήμερα…

Η νύχτα εχθές, η νύχτα σήμερα, η νύχτα αύριο, θα είναι πάντοτε η ίδια! Σκοτεινή αλλά και Φωτεινη!

 Ο Αντύπας, ως σύζυγος, πατέρας και παππούς…

Ως σύζυγος,να ρωτήσετε τη Στέλλα! Ως πατέρας, τρυφερός, υποστηρικτικός, δοτικός, και με χίλιες ενοχές, που δεν μπορούσα να είμαι πάντοτε, ΕΚΕΙ! Σαν παππούς τέλειος! Τους κακόμαθαινω και το απολαμβάνω! Αυτή δεν είναι η δουλειά του παππού άλλωστε;

Μια συμβουλή προς τους νεώτερους…

Καμία Συμβουλή! Δεν ξαναδίνω συμβουλές! Ζήστε τη ζωή σας. Κάντε τα λάθη σας, κάντε μόνο αυτό που αγαπάτε! Θα τον βρείτε το δρόμο σας, αργά η γρήγορα, δεν έχει σημασία!

Μια ευχή για τη νέα χρονιά…

Εύχομαι υγεία που τόσο πολύτιμη είναι, μόνο χαρές στη ζωή όλων των ανθρώπων, αγάπη κατανόηση συγχώρεση. Ευτυχισμένα Χριστούγεννα.

Σχολιάστε