Αφήγηση παραμυθιού από τη συγγραφέα Χρυσή Δαμουλάκη, στον Κόκκινο Πύργο

Μία όμορφη δράση για τους μικρούς μας φίλους, από το Familytime.gr!

Την Κυριακή 5 Μαρτίου, στις 17.00, στο Δημιουργικό Εργαστήρι Robo-Place στον Κόκκινο Πύργο,  οι μικροί φιλαναγνώστες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την αφήγηση του παραμυθιού “Δεν ξέρω πόσο σ΄αγαπώ”, από τη συγγραφέα Χρυσή Δαμουλάκη.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, όμως  είναι απαραίτητη η κράτηση θέσεων στο 6972212126, καθώς έχει προβλεφθεί ως μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων, τα 20 παιδιά.

Μετά την αφήγηση θα ακολουθήσει δραστηριότητα-παιχνίδι, βασισμένη στο παραμύθι.

Η δράση απευθύνεται σε παιδιά από 5 έως 12 ετών!

Λίγα λόγια για το βιβλίο

“Δεν θα μιλήσει και δεν θα περπατήσει ποτέ. Δεν θα αντιδρά και δεν θα καταλαβαίνει τίποτα και κανέναν”, έλεγε ένα βράδυ βουρκωμένος ο μπαμπάς στο τηλέφωνο. Η Νεφέλη δεν ρώτησε ποτέ περισσότερα, δεν έδειξε να την ενδιαφέρουν λεπτομέρειες. Ήταν απόλυτα σίγουρη ότι ο αδερφός της ήταν φυσιολογικός, σαν εκείνη κι ας μην έκανε ό,τι όλοι εκείνοι.

Ένα βιβλίο που μιλά για την απεριόριστη αγάπη των αδερφών και την κατάρριψη της λέξης “φυσιολογικό”. Παρουσιάζει τον καθημερινό αγώνα της οικογένειας, τις στιγμές απογοήτευσης και κούρασης, αλλά και τη δύναμη ψυχής ενός μικρού παιδιού να βλέπει τον κόσμο και τις καταστάσεις με άλλα μάτια.

 

Σχολιάστε