Στη φυλακή ο Πακιστανός, που παρενοχλούσε κορίτσια στο Τυμπάκι

Στη φυλακή ο Πακιστανός, που παρενοχλούσε κορίτσια στο Τυμπάκι

Οργή και αγανάκτηση έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Τυμπακίου το περιστατικό που σημειώθηκε την ημέρα της Αποκριάς, κατά τη διάρκεια των καρναβαλικών εκδηλώσεων.

Σε καφετέρια της πλατείας αλλοδαπός με καταγωγή από το Πακιστάν, ο οποίος ζει χρόνια στην περιοχή και είχε καταφέρει να κερδίσει τη συμπάθεια των ντόπιων, παρενόχλησε νεαρή κοπέλα.

Οι γονείς της 17χρονης κοπέλας προχώρησαν σε καταγγελία, ενώ ακολούθησαν άλλες τρεις καταγγελίες από άλλους γονείς, καθώς έστελνε μηνύματα στα κινητά των παιδιών τους!

Όμως όπως φαίνεται δεν είναι η πρώτη φορά που εμφανίζει παραβατική συμπεριφορά. Τις προηγούμενες μέρες υπήρξε καταγγελία από θαμώνες καταστήματος της πλατείας ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος, δίπλα από το τραπέζι τους έκανε την ανάγκη του…κοιτάζοντας τους προκλητικά! Μάλιστα υπάρχει και σχετικό υλικό από την κάμερα ασφαλείας διπλανού καταστήματος!

Σήμερα ο Πακιστανός με απόφαση του δικαστηρίου καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης ενός έτους,με τον ίδιο να ισχυρίζεται ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Σχολιάστε