Ο πρώτος μου Άτλας Larouse με εικόνες, ένα πολύτιμο βιβλίο γνώσεων

Που ζει ο μεγάλος λευκός καρχαρίας; Σε ποια χώρα χορεύουν φλαμένκο; Ποια είναι η πρωτεύουσα της Γαλλίας; Ένας άτλας µε εικόνες, για να εξερευνήσει το παιδί τις πέντε ηπείρους, το φυσικό περιβάλλον, τους κατοίκους και τα χαρακτηριστικά τους. Κάθε σελίδα και µια αποκάλυψη!

Ο πρώτος μου Άτλας Larouse με εικόνες, από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ για να εξερευνήσει το παιδί τις πέντε ηπείρους, το φυσικό περιβάλλον, τους κατοίκους και τα χαρακτηριστικά τους.

Ένα πολύτιμο βιβλίο γνώσεων που απευθύνονται σε παιδιά από 6 ετών, δίνοντας τους απαντήσεις σχετικά με τον κόσμο που τα περιβάλλει, με απλά κείμενα, πρωτότυπες και ευχάριστες εικόνες, κάνοντας την εξερεύνηση του κόσμου ένα συναρπαστικό παιχνίδι!

Στον Άτλα της  Larouse, οι πληροφορίες δίνονται με ευχάριστο και κατανοητό τρόπο, ενώ υπάρχουν σκίτσα, εικόνες και χάρτες που κάνουν το διάβασμα παιχνίδι!

Οκτώ θεματικές ενότητες, για τη γη, τους φυσικούς πόρους, τις πέντε ηπείρους, το νότιο και βόρειο πόλο, με πληροφορίες που θα εντυπωσιάσουν τους μικρούς αναγνώστες!

Το βιλίο Ο πρώτος μου Άτλας Larouse με εικόνες, από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, θα το βρείτε εδώ, ενώ στην ίδια σειρά θα βρείτε και την Πρώτη μου εγκυκλοπαίδεια.

Σχολιάστε