Ονειρούπολη Δράμας!

Ονειρούπολη, το χριστουγεννιάτικο παραμύθι της Δράμας

Οι κάτοικοι της Δράμας και οι επισκέπτες της, μικροί και μεγάλοι, πρωταγωνιστούν και πάλι φέτος στην μαγική χριστουγεννιάτικη ιστορία που ζωντανεύει στον Δημοτικό Κήπο και στην κεντρική πλατεία της πόλης

Υπάρχει μια παραμυθένια πόλη στην οποία κατοικούν τουνελόδρακοι, ξωτικά, αόρατα πράσινα καγκουρό, νεράιδες, μικρά λυκάκια, καλικάντζαροι, ιπτάμενα σουρωτήρια, χιονάνθρωποι και κυρίως ο ίδιος ο Άγιος Βασίλης.

Η πρόσβαση στην Ονειρούπολη, είναι ελεύθερη, η συμμετοχή σε όλες τις δράσεις δωρεάν και οι επισκέπτες της, μικροί και μεγάλοι, γίνονται πρωταγωνιστές αυτής της μοναδικής χριστουγεννιάτικης ιστορίας. Ανανεωμένη και παραμυθένια, η Ονειρούπολη είναι το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ελλάδας, και υποδέχεται καθημερινά επισκέπτες από κάθε γωνιά της χώρας, αλλά και από το εξωτερικό.

Άνθρωποι κάθε ηλικίας βιώνουν την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό των Χριστουγέννων και διαπιστώνουν πως θαύματα γίνονται ακόμη και σήμερα… Αρκεί μόνο μια μικρή δρασκελιά για να μπει ο καθένας μέσα στο αυθεντικό χριστουγεννιάτικο παραμύθι της.

Στιγμιότυπο από την Ονειρούπολη της Δράμας Πολύχρωμα λαμπιόνια, ξύλινα παραδοσιακά σπιτάκια, στολισμένα δέντρα και φωτεινές λιμνούλες, χριστουγεννιάτικοι ήχοι και ουράνια χρώματα, μεγάλα μπαλόνια και ξεχωριστά στολίδια, πανέμορφα μονοπάτια, νεράιδες και ξωτικά, κλόουν και ξυλοπόδαροι και πολλά άλλα δρώμενα συνθέτουν το σκηνικό της πιο ατμοσφαιρικής, ελκυστικής, πρωτότυπης και ποιοτικής, χριστουγεννιάτικης γιορτής της χώρας μας.

Περισσότερα εδώ

Σχολιάστε