Κρεοπωλείο – φάρμα ελεύθερης εκτροφής μοσχαριών, Νίκος Μαριδάκης

Το κρεοπωλείο “Πρίαμος Μαριδάκης”, στις Μοίρες δεν είναι ένα απλό κρεοπωλείο. Είναι ένας προορισμός για εκλεκτικούς ουρανίσκους, ένας μικρός παράδεισος για εκείνους που αγαπάνε το ποιοτικό κρέας!

Ο ιδιοκτήτης Νίκος Μαριδάκης, τρίτη γενιά σε αυτό το επάγγελμα, με μια ιστορία που μας πηγαίνει πίσω 78 χρόνια και μια φάρμα ελεύθερης εκτροφής μοσχαριών, είναι η απόδειξη ότι η σκληρή δουλειά και η φροντίδα για ένα υγιεινό και σωστό κρέας, θα έχουν πάντα μια θέση στις προτιμήσεις μας!

Για το Πάσχα πέρα από τα εκλεκτά ντόπια αρνάκια και κατσικάκια γάλακτος, ελευθέρας βοσκής σε ανταγωνιστικές τιμές, αξίζει να δοκιμάσετε το μοσχάρι από τη δική τους φάρμα, τα λουκάνικα δικής τους παραγωγής, συκωταριές, κοντοσούβλι, κοκορέτσι, τα παραδοσιακά γαρδουμάκια, ρολά και κρέατα προτότυπα μαριναρισμένα, για ένα αξέχαστο πασχαλινό τραπέζι!

Επίσης στο κρεοπωλείο “Πρίαμος Μαριδάκης”, θα βρείτε εκλεκτά τυροκομικά προϊόντα από ντόπιους παραγωγούς, όπως ανθότυρο, γραβιέρα, κεφαλοτύρι, φέτα, πρόβειο γιαούρτι, φρέσκο γάλα……

Θυμηθείτε να κάνετε εγκαίρως τις παραγγελίες σας

Υπεύθυνος καταστήματος: Νίκος Μαριδάκης
Κρεοπωλείο-Φάρμα ελεύθερης εκτροφής μοσχαριών

Τηλέφωνο: 28920 22440

Διεύθυνση: 25ης Μαρτίου 169 και Κόρακα γωνία, Μοίρες

Σχολιάστε