Καρναβάλι Δήμου Φαιστού 2024 στο Τυμπάκι

Καρναβάλι Δήμου Φαιστού στο Τυμπάκι 2024

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τυμπακίου με ιδιαίτερη χαρά προκηρύσσει την έναρξη της καρναβαλικής περιόδου. Ένας θεσμός ο οποίος διατηρείται μέσα στα χρόνια και μονίμως εξελίσσεται και διέπεται από το πνεύμα της χαράς με ανθρώπους από κάθε ηλικία, έρχεται ξανά στο φως.

Το «Καρναβάλι Δήμου Φαιστού στο Τυμπάκι 2024» ανοίγει τις πόρτες του και προσκαλεί όλους τους καρναβαλιστές και τις καρναβαλικές ομάδες οι οποίοι θα ήθελαν να συμμετάσχουν, να πάρουν την παρέα τους και να λάβουν μέρος.

Δηλώσεις συμμετοχής για τις καρναβαλικές ομάδες θα γίνονται έως και την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024.

Όποιος εθελοντής επιθυμεί να βοηθήσει στην διοργάνωση, είναι ευπρόσδεκτος και μπορεί να επικοινωνήσει στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας.

Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες: 1) Τηλεφωνικά στο 695 5963888 (κα Μυλωνάκη Αναστασία – Υπεύθυνη καρναβαλιού)    2) Με προσωπικό μήνυμα στα social media του συλλόγου στο Instagram και στο Facebook.

“Είναι μεγάλη χαρά για εμάς να βλέπουμε κάθε χρόνο όλο και μεγαλύτερο ενδιαφέρον για το “Καρναβάλι Δήμου Φαιστού στο Τυμπάκι”, με συμμετοχές από όλες τις περιοχές της νότιας Κρήτης και μάλιστα από όλες τις ηλικιακές ομάδες. Χαιρόμαστε αληθινά να σας έχουμε στο πλευρό μας και να κρατάμε ζωντανό έναν από τους πιο παλιούς θεσμούς του τόπου μας… όλοι μαζί, με κοινό παρονομαστή την αγάπη για τον τόπο μας! Καλές απόκριες σε όλους!”, καταλήγει η ανακοίνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου.

Να σημειώσουμε ότι ο δραστήριος πολιτιστικός σύλλογος, προγραμματίζει παράλληλα κι άλλες ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις, που θα μας θυμίσουν τις παλιές καλές εποχές!

Σχολιάστε