Επίσκεψη στο εργαστήρι παγωτού Tsiknakis Bakery

Το παγωτό είναι το αγαπημένο μου έδεσμα, εμένα και εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον πλανήτη! Θυμάμαι όταν ήμασταν παιδιά, τα καλοκαίρια μας τα μετρούσαμε με τα μπάνια και τα παγωτά!

Μεγαλώνοντας μπορεί να χάσαμε το μέτρημα, αλλά μάθαμε να ξεχωρίζουμε γεύση και ποιότητα. Ναι το παγωτό συνεχίζει να έχει τη θέση που του αξίζει, όμως παγωτό με παγωτό έχει διαφορά!

Που βρίσκεται λοιπόν το μυστικό και η διαφορά από παγωτό σε παγωτό; Μα φυσικά στη συνταγή και στις πρώτες ύλες! Το παγωτό που παρασκευάζεται στο εργαστήρι του Tsiknakis Bakery, βασίζεται σε μια παραδοσιακή συνταγή, ενώ το βασικό συστατικό της που είναι το γάλα, είναι φρέσκο κατσικίσιο, από τις κατσίκες της φάρμας.

Η διαδικασία ξεκινάει, αφού μπει το μείγμα στο μηχάνημα της παστερίωσης και μετά από λίγα λεπτά το παγωτό είναι έτοιμο να μπει στα δοχεία. Μοναδική υφή, ανεπανάληπτη γεύση!

Υπέροχη γευστική εμπειρία!

Το παγωτό Τσικνάκης, μπορείτε να το βρείτε σε πολλές γεύσεις, όπως  βανίλια, σοκολάτα, στρατσιατέλα, μπουένο, βανίλια Μαγαδασκάρης, τσιζ κέικ, μπανάνα, κούκις, κρέμα χαρούπι, αμαρένα, εκμέκ φυστίκι, σορμπέ μάνγκο,φράουλα, λεμόνι, καρπούζι!

Σχολιάστε