ZARO’S: Το “καλύτερο νερό στον κόσμο”, από τους πρόποδες του Ψηλορείτη!

ZARO’S: Το “καλύτερο νερό στον κόσμο”, από τους πρόποδες του Ψηλορείτη!

Η οσμή, η γεύση, η επίγευση, η όψη και η υφή του, αξιολογήθηκαν και διεθνούς φήμης γευσιγνώστες το ανακήρυξαν ως το “καλύτερο νερό στον κόσμο”! Βραβεία, διακρίσεις, μεγάλες επιχειρηματικές συμφωνίες και μια επιτυχημένη ιστορία που ξεκίνησε πριν 43 χρόνια, στο Ζαρό Δήμου Φαιστού!

Ο λόγος για το φυσικό μεταλλικό νερό ZARO’S, το οποίο προέρχεται από την ξακουστή πηγή Αμάτι, την μοναδική πηγή Φυσικού Μεταλλικού Νερού στην Κρήτη, που βρίσκεται στους πρόποδες του Ψηλορείτη και οδηγείται στο εμφιαλωτήριο όπου δεν υπόκειται σε καμία επεξεργασία, με αποτέλεσμα το νερό να φτάνει τελικά στον καταναλωτή διατηρώντας την ίδια φυσικοχημική σύσταση και καθαρότητα που είχε στην πηγή.


Η εταιρεία ΖΑΡΟΣ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1980 και βρίσκεται στη λίστα με τις μεγαλύτερες και καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών.


Σήμερα το νερό ZARO’S βρίσκεται στα ράφια μεγάλων αλυσίδων τροφίμων σε ΗΠΑ, Καναδά, Γερμανία, Βέλγιο, Κίνα, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ουκρανία, Αυστραλία, Ν. Αφρική και Ισραήλ.

Τα άριστα χαρακτηριστικά του νερού μας δηλώνουν ότι είναι ένα μεταλλικό νερό εύπεπτο που δεν επιβαρύνει τον οργανισμό, ενώ η ιδιαίτερη σύσταση του χαρακτηρίζεται από χαμηλή περιεκτικότητα σε Νάτριο, που το καθιστούν κατάλληλο για διαιτολόγιο πτωχό σε Νάτριο.

Αξίζει να επισημάνουμε ότι η μοναδική πηγή Αμάτι, αναβλύζει από τα ανθρακικά πετρώματα του Ψηλορείτη σε υψόμετρο 402 μέτρων και η παροχή της κυμαίνεται περίπου στα 400 m3/h και χαρακτηρίζεται ως πηγή υπερχείλισης. Η πηγή παρουσιάζει μια σταθερότητα στην παροχή της πού οδηγεί στο συμπέρασμα ότι η λεκάνη τροφοδοσίας στο εσωτερικό του Ψηλορείτη είναι σημαντικά μεγάλη. Από αυτό ακριβώς το σημείο, στο κέντρο της λεκάνης και από βάθος 180μ. μέσω σωληνώσεων τρίτης γενιάς, το νερό καταλήγει με φυσική ροή στο εργοστάσιο της ΖΑΡΟΣ Α.Ε.

Εμφιάλωση στην πηγή με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ZARO’S εμφιαλώνεται στην πηγή με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές. Από το σημείο της υδροληψίας που βρίσκεται εντός των κτιριακών εγκαταστάσεων, μέσω ενός δικτύου ανοξείδωτων σωληνώσεων οδηγείται σε υπερσύγχρονα μηχανήματα χωρίς να υποστεί καμία επεξεργασία.


Σύμφωνα με το εγκατεστημένο σύστημα ελέγχου ποιότητας για την πρόληψη οποιουδήποτε κινδύνου πραγματοποιούνται σε όλα τα κρίσιμα στάδια της παραγωγής συνεχείς έλεγχοι του νερού, των πρώτων υλών συσκευασίας και της υγιεινής των εγκαταστάσεων καθώς και τελικοί έλεγχοι στα τελικά προϊόντα. Οι έλεγχοι αυτοί διασφαλίζουν ότι το νερό θα φτάσει τελικά στον καταναλωτή διατηρώντας την ίδια φυσικοχημική σύσταση και μικροβιακή καθαρότητα που είχε στην πηγή.
Η άριστη φυσικοχημική και μικροβιολογική ποιότητα καθώς και η εξαιρετική σταθερότητα του νερού, χαρακτήρισαν την πηγή Αμάτι ως την μοναδική πηγή Φυσικού Μεταλλικού Νερού στην Κρήτη.

Κι επίσημα ως το «καλύτερο εμφιαλωμένο νερό του κόσμου»

Το Φεβρουάριο του 2017, το Εμφιαλωμένο Φυσικό Μεταλλικό νερό ZARO’S απέσπασε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Εμφιαλωμένο Νερό» στο πλαίσιο του 27ου Berkeley Springs International Water Tasting, του παλαιότερου και μεγαλύτερου διαγωνισμού γευσιγνωσίας νερού στον κόσμο, που πραγματοποιήθηκε στο Berkeley Springs της Δυτικής Βιρτζίνια των ΗΠΑ.

Το Νερό ZARO’S πρωτοπορεί στην Κρήτη με την σειρά προϊόντων “Think Green”, χρησιμοποιώντας φιάλες με 30% ανακυκλώσιμο υλικό για να δώσει ένα μήνυμα βιωσιμότητας, εξοικονόμησης πόρων με σκοπό την προστασία του περιβάλλοντος.

Ταυτόχρονα, το νερό ZARO’S δραστηριοποιείται στην ανακύκλωση των πλαστικών φιαλών και πωμάτων σε συνεργασία με τοπικές κοινότητες, συλλόγους ΑΜΕΑ και σχολείων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, οργανώνοντας εκστρατείες ευαισθητοποίησης. Σκοπός του νερού Ζαρός είναι να ενθαρρύνει τους καταναλωτές να συμμετέχουν και να παραδίδουν τις φιάλες πετ σε ειδικά σημεία συλλογής ώστε να ανακυκλώνονται 100 %.
Το ZARO’S παρουσιάζει μια μοναδική ποιότητα και γεύση, προσφέροντας ένα ανεπανάληπτο ποτήρι νερού απευθείας από τη φύση. Χάρη στη φυσικότητα του και την απουσία επεξεργασίας, διατηρεί τις αυθεντικές ιδιότητες όπως είναι το PH και τα μέταλλα που περιέχει, προσφέροντας μια ιδιαίτερη γεύση.

 

Σχολιάστε