“Ένας είναι ο Αργυρός που στάδια γεμίζει και όλη η Κρήτη μια αγκαλιά τονε καλωσορίζει”

Στο κατάμεστο Παγκρήτιο Στάδιο, ο αγαπημένος καλλιτέχνης Κωνσταντίνος Αργυρός, χάρισε στους θαυμαστές του μια μοναδική μουσική βραδιά! 

“Ένας είναι ο Αργυρός που στάδια γεμίζει κι απόψε η Κρήτη μια αγκαλιά τονε καλωσορίζει”, ένα πανό με αυτή τη μαντινάδα κρατούσαν δύο θαυμάστριες του μπροστά στο stage και αυτή ήταν η πραγματικότητα!

Περισσότεροι από 20.000 κόσμου, σε κερκίδες, αρένα, golden stage αποθέωσαν τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την ομάδα του, Ανδρομάχη, Playmen, Klavdia, Light και Rack.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός δίνει αυτό το καλοκαίρι την «Ελπίδα» και χαρίζει ένα επικό μουσικό ταξίδι μέσα από την περιοδεία του σε στάδια και μεγάλα θέατρα σε Ελλάδα και Κύπρο!
Ο καλλιτέχνης – φαινόμενο, με τις διαδοχικές no1 επιτυχίες που «μαγεύουν» τις καρδιές του κόσμου και κατακτούν πρωτιές στα digital streams, το ραδιοφωνικό airplay και το YouTube και τις αμέτρητες sold out εμφανίσεις, ταξιδεύει με το «Elpida Tour», μία μεγάλη, εντυπωσιακή και υψηλών προδιαγραφών παραγωγή της Panik Live, με την υποστήριξη της Coca-Cola.

Μοναδικός, ανατρεπτικός και πρωτοπόρος, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, που πέρυσι πραγματοποίησε την πιο επιτυχημένη περιοδεία με αποκορύφωμα τη συναυλία με τον 50Cent στην Αθήνα, γεμίζει και το φετινό καλοκαίρι με τις μεγάλες προσωπικές επιτυχίες του, τις δυνατές ερμηνείες του και την απαράμιλλη αισθητική του.

Σχολιάστε