Εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ: Σεβασμός στον αναγνώστη και στόχος το ΚΑΛΟ ΒΙΒΛΙΟ!

Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ είναι ένας πολυσυλλεκτικός εκδοτικός οίκος που εκδίδει ένα ευρύ φάσμα βιβλίων, ικανοποιώντας τις διαφορετικές και ποικίλες προτιμήσεις των αναγνωστών κάθε ηλικίας.

Έχοντας κερδίσει την απαραίτητη σιγουριά και αυτοπεποίθηση για τις επιλογές του, καθώς και την ανταπόκριση και αναγνώριση του κοινού, με βιβλιοπαραγωγή που ξεπερνά τα 300 βιβλία ετησίως, κατέχει μία από τις πρώτες θέσεις μεταξύ των εκδοτικών οίκων της ελληνικής αγοράς.

Η εταιρεία

Ιδρύθηκε το 1993 από τον Νώντα και τη Βάσω Παπαγεωργίου και ξεκίνησε τη δραστηριότητά της εστιάζοντας στο εκπαιδευτικό και το επιστημονικό βιβλίο. Ο επιστημονικός κατάλογος των εκδόσεων καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων το οποίο φιλοδοξεί να ικανοποιήσει ποικίλα ενδιαφέροντα, γεγονός που συνδέεται άμεσα με τη δυναμική παρουσία των εκδόσεων στον χώρο του πανεπιστημιακού εγχειριδίου.

Ο οίκος επεκτάθηκε γρήγορα (από το 2000) και στη λογοτεχνία –ελληνική και ξένη– και στο παιδικό βιβλίο. Τα βιβλία και οι συγγραφείς  βρήκαν απήχηση τόσο από το αναγνωστικό κοινό όσο και από την κριτική με βραβεία και διακρίσεις. Στον κατάλογο που ακολουθεί θα βρείτε μερικούς από τους σπουδαιότερους και δημοφιλέστερους Έλληνες και ξένους συγγραφείς.

Θα τους βρείτε αλφαβητικά ΕΔΩ.

“Με σεβασμό στον αναγνώστη, με γνώμονα να γνωρίσουμε ποιος είναι και τι ανάγκες έχει και με κοινό μας στόχο το ΚΑΛΟ ΒΙΒΛΙΟ συνεχίζουμε το εκδοτικό μας έργο.

Οι σελίδες του μέλλοντος μένουν κατάλευκες… και μας περιμένουν να τις γεμίσουμε με πείσμα και επιμονή, αισιοδοξία και πίστη, κέφι και όραμα, και κυρίως αγάπη για το καλό βιβλίο.”

Ο κατάλογος των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ φιλοξενεί περισσότερους από 3000 τίτλους και πάνω από 750 ψηφιακά βιβλία (e-books).

Οι βασικές κατηγορίες του καταλόγου είναι:

Ελληνική λογοτεχνία
Ξένη λογοτεχνία
Βιογραφίες – Μαρτυρίες – Μελέτες – Δοκίμια
Βιβλία τσέπης (pocket)
Βιβλία για γονείς
Βιβλία αυτοβοήθειας και ευ ζην
Παιδικά – Εφηβικά βιβλία – Βιβλία για νέους
Εκπαιδευτικά βιβλία (Προσχολική εκπαίδευση – Νηπιαγωγείο – Δημοτικό – Γυμνάσιο – Λύκειο)
Επιστημονικές εκδόσεις
Εκδόσεις τέχνης – Λευκώματα
Ψηφιακά βιβλία (e-books)

www.metaixmio.gr

Σχολιάστε