Αργαστήρι: Καλή χρονιά, με τα πιο εντυπωσιακά και χειροποίητα γούρια!

Αργαστήρι: Καλή χρονιά, με τα πιο εντυπωσιακά και χειροποίητα γούρια!

Τα τελευταία χρόνια οι χειροποίητες δημιουργίες έχουν γίνει τάση! Ένα δώρο  όταν είναι χειροποίητο έχει μεγαλύτερη αξία, πόσο μάλλον όταν είναι φτιαγμένο ειδικά και αποκλειστικά για τον παραλήπτη του!

Η Μαρία Στεφανάκη, λάτρης των χειροποίητων κατασκευών και της τέχνης γενικότερα! Μάλιστα σε μια δύσκολη στιγμή της ζωής της, αυτό που μέχρι εκείνη την περίοδο ήταν απλά ένα χόμπυ, το έκανε επάγγελμα και μάλιστα με επιτυχία!

Το 2017 άνοιξε το πρώτο κατάστημα με χειροποίητες δημιουργίες στον Πλάτανο Αμαρίου, ενώ τον Αύγουστο του 2020 η πόλη του Ρεθύμνου απέκτησε το δικό της …Αργαστήρι!

Έτσι λοιπόν σήμερα η Μαρία με πολύτιμους βοηθούς-συνεργάτες τις δύο κόρες της Αναστασία και Ιωάννα, δημιουργούν πραγματικά κομψοτεχνήματα, με έντονο το στοιχείο της κρητικής παράδοσης και  κουλτούρας, εμπνευσμένα και σχεδιασμένα από τις ίδιες!

Στο Αργαστήρι θα βρείτε επίσης προτάσεις για δώρα κουμπάρων, μπομπονιέρες, εικόνες Αγίων, πλεκτά σαρίκια, χειροποίητες βούργιες σε κανονικό μέγεθος, αλλά και μινιατούρες, ενώ τα σαρίκια της Κρήτης θα τα βρείτε και σε μπρελόκ!

Όμως ξεχωριστή θέση έχουν και τα εποχιακά είδη, όπως είναι τα γούρια και τα διακοσμητικά των Χριστουγέννων, η εορταστική συλλογή έχει ήδη ολοκληρωθεί με τα μοναδικά γούρια που θα μας εντυπωσιάσουν!

Γούρια για καλή τύχη στα αγαπημένα μας πρόσωπα, αλλά και για το σπίτι μας, ένα δώρο για το καλό της νέας χρονιάς, που όλοι δεχόμαστε με χαρά!

Στο ΑΡΓΑΣΤΗΡΙ θα βρείτε και διάφορα υλικά για να φτιάξετε τις δικές σας κατασκευές!


Αργαστήρι στο Ρέθυμνο και στον Πλάτανο Αμαρίου!

Υπεύθυνη καταστήματος: Μαρία Στεφανάκη

Διεύθυνση: Οδός Καψάλη 8, Παλιά Πόλη στο Ρέθυμνο και στον Πλάτανο Αμαρίου.

Τηλέφωνα για παραγγελίες:2831402202, 6987082251 και 6983920773

FB: Αργαστήρι

Σχολιάστε