Χριστουγεννιάτικες βιβλιοπροτάσεις: “Τη νύχτα που συνάντησα τον Αϊ Βασίλη”

Χριστουγεννιάτικες βιβλιοπροτάσεις: “Τη νύχτα που συνάντησα τον Αϊ Βασίλη”

Τα Χριστουγεννιάτικα βιβλία, πάντα έχουν μια θέση στη βιλιοθήκη μας και νομίζω ότι αυτή είναι ιδανική περίοδος να επιλέξουμε τα βιβλία που θα διαβάσουμε παρέα με τα παιδιά μας και αυτές τις γιορτές!

Ήδη έχουν φτάσει τα πρώτα χριστουγεννιάτικα βιβλία που αφού τα διαβάσουμε, θα σας τα προτείνουμε!

Ανάμεσα σε αυτά λοιπόν είναι το βιβλίο του Μπεν Μίλερ, “Τη νύχτα που συνάντησα τον Αϊ Βασίλη” από τις εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ, μια θαυμάσια ιστορία για μικρούς και μεγάλους!

Μαγεία, χιούμορ, αγωνία…ένα βιβλίο πραγματική απόλαυση!

Ο Τζάκσον ξέρει τα πάντα για τους ιπτάμενους ταράνδους, τα ξωτικά και το μυστικό εργαστήρι στον Βόρειο Πόλο, καθώς και για τη μαγεία που επιτρέπει στον Αϊ-Βασίλη να μοιράζει δώρα σε όλο τον κόσμο σε μία μόλις νύχτα. Ένα μόνο δεν ξέρει. Πώς έγινε ο Αϊ-Βασίλης… Αϊ-Βασίλης;
Όλα αυτά αλλάζουν όταν, την παραμονή των Χριστουγέννων, ο Τζάκσον συναντά τον Αϊ-Βασίλη και ακούει μια απίστευτη ιστορία. Μπορεί να μην είναι η ιστορία που περίμενε, αλλά, και πάλι, αυτό δε συμβαίνει με όλες τις καλές ιστορίες;

Το βιβλίο του Μπεν Μίλερ, “Τη νύχτα που συνάντησα τον Αϊ Βασίλη”,από τις εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ θα το βρείτε εδώ

 


Ταξιδέψτε στον θαυμαστό κόσμο του Μπεν Μίλερ, του πλέον ανερχόμενου συγγραφέα παιδικής λογοτεχνίας στη Μεγάλη Βρετανία!

Ο ΜΠΕΝ ΜΙΛΕΡ γεννήθηκε το 1966. Είναι Βρετανός ηθοποιός, σκηνοθέτης και κωμικός, ιδιαίτερα γνωστός από ταινίες και σειρές βρετανικής παραγωγής αλλά, και από τις ταινίες ΠΑΝΤΙΝΓΚΤΟΝ. Το πρώτο του βιβλίο για παιδιά, ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΤΟΝ ΑΪ-ΒΑΣΙΛΗ, ήταν το νούμερο ένα στον κατάλογο των ευπώλητων βιβλίων πρωτοεμφανιζόμενου συγγραφέα μόλις δύο μήνες μετά την έκδοση του. Σήμερα ο Μπεν Μίλερ θεωρείται ένας από τους δημοφιλέστερους συγγραφείς παιδικής λογοτεχνίας στη Μεγάλη Βρετανία, ενώ τα βιβλία του έχουν ήδη μεταφραστεί σε δεκαπέντε γλώσσες.

Σχολιάστε