Ζώδια: Οι προβλέψεις της εβδομάδας…

Ζώδια: Οι προβλέψεις της εβδομάδας…

Κριός

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με το τρίγωνο ανάδρομου Άρη με τον Κρόνο που ίσως να σας βοηθήσει να επανεξετάσετε κάποιους στόχους σας και ίσως να τους σταθεροποιήσετε.

Ωστόσο θα πρέπει να είστε προσεχτικοί με την αντίθεση Αφροδίτης-Άρη που ίσως να σας φέρει κάποιες αντιθέσεις με συνεργάτες σας ενώ το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα ίσως να σας φέρει κάποιες ακυρώσεις ή απογοητεύσεις σε συμφωνίες που έχετε κάνει.

Το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου θα σας βοηθήσει αρκετά με κάποιες συνεργασίες αλλά προς το τέλος της εβδομάδας πρέπει να είστε προσεκτικοί με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σε υποσχέσεις.

Ερωτικά οι δεσμευμένοι ίσως να έχετε κάποιες αντιπαραθέσεις με το ταίρι σας για θέματα που ίσως να μην έχετε τακτοποιήσει από το παρελθόν ενώ ίσως να μην είστε αρκετά σαφείς στην επικοινωνία σας και να μην μπορείτε να συνεννοηθείτε.

Οι αδέσμευτοι ίσως να έχετε κάποιες προκλήσεις ωστόσο ίσως να μην είστε σε θέση να πάρετε αποφάσεις στην παρούσα φάση.

Ταύρος

Ο ανάδρομος Άρης στους Διδύμους σε τρίγωνο με τον Κρόνο ίσως να σας βοηθήσει να επανεξετάσετε κάποια θέματα με συνεργάτες ή να συζητήσετε και πάλι θέματα επαγγελματικά.

Ωστόσο θα είναι δύσκολο να συνεννοηθείτε ενώ αυτή η εβδομάδα θα χρειαστεί αρκετά ένα καλό προγραμματισμό για να μην κάνετε περισσότερα έξοδα για πράγματα που δεν σας είναι και τόσο αναγκαία.

Το τετράγωνο επίσης Αφροδίτης-Ποσειδώνα στο τέλος της εβδομάδας ίσως να σας δυσκολέψει αφού θα δείτε ότι κάποια σχέδιά σας ή οικονομικά θέματα να μην σας βγαίνουν.

Ερωτικά οι δεσμευμένοι ίσως αυτή την εβδομάδα να νιώσετε ότι δεν καλύπτονται ολοκληρωτικά οι ανάγκες σας από το ταίρι σας ή να έχετε αρκετά έξοδα για θέματα της οικογένειάς σας.

Οι αδέσμευτοι ίσως να έχετε κάποια επιστροφή από το παρελθόν αλλά μάλλον θα σας μπερδέψει περισσότερο.

Δίδυμοι

Ο ανάδρομος Άρης στο ζώδιό σας σε τρίγωνο με τον Κρόνο ίσως να σας ωθήσει να επανεξετάσετε νομικά θέματα αλλά και συνεργασίες και θέματα με το εξωτερικό ή σπουδές.

Ενώ η αντίθεσή του με την Αφροδίτη ίσως να σας φέρει σε αντιθέσεις με συνεργάτες Ερμή και Αφροδίτη στον Τοξότη ωστόσο ίσως να σας ευνοήσουν σε συνεργασίες ή να σταθεροποιήσετε κάποια σχέδιά σας ωστόσο τα τετράγωνα με τον Ποσειδώνα την 01.12 και στις 04.12

Ίσως να μην σας αφήνουν να είστε νηφάλιοι και να χρειαστεί περισσότερο προγραμματισμό .Ωστόσο αυτό το διάστημα καλό θα είναι να μην κάνετε σημαντικές κινήσεις και απλώς να πάρετε τις πληροφορίες σας ενώ πολλοί ίσως να νιώθετε μπερδεμένοι με πολλά πράγματα ή χόμπι που θέλετε να κάνετε και δεν θα προλαβαίνετε.

Ερωτικά οι δεσμευμένοι θα είστε καλά με το ταίρι σας ωστόσο θα είναι δύσκολο να ηρεμήσετε και κάποιοι ίσως να είστε κάπως νευρικοί. Προσπαθήστε να είστε σαφείς στην επικοινωνία σας και να είστε υπομονετικοί με τα παιδιά σας.

Οι αδέσμευτοι ίσως να έχετε κάποια επιστροφή από το παρελθόν ωστόσο δεν θα είστε σίγουροι ενώ καλό θα είναι να μην πάρετε αποφάσεις αυτή την εποχή.

Καρκίνος

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με το τρίγωνο ανάδρομου Άρη-Κρόνου που ίσως να σας φέρει την ανάγκη να σταθεροποιήσετε κάπως κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες από το παρελθόν ενώ ίσως να έχετε και κάποιες νομικές εκκρεμότητες στην εργασία σας με το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα στις 01.12.

Η αντίθεση Αφροδίτης-Άρη επίσης ίσως να σας φέρει και κάποιες αντιπαραθέσεις με συναδέλφους σας ενώ αποφύγετε να κάνετε συμφωνίες αυτό το διάστημα αφού ίσως να μην είναι και τόσο ξεκάθαρες.

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα στο τέλος της εβδομάδας μπορεί να σας δώσει κάποιες ελπίδες για κάποια σχέδιά σας ή κάποιο ταξίδι ωστόσο καλό θα είναι να μην είστε υπεραισιόδοξοι.

Ερωτικά οι δεσμευμένοι ίσως να έχετε αρκετό τρέξιμο μέσα στην καθημερινότητά σας και να μην έχετε αρκετό χρόνο με το ταίρι σας όπως επίσης ίσως να είστε αρκετά κουρασμένοι ψυχολογικά θέματα οικογενειακά ίσως να μην είναι και τόσο εύκολο να επιλυθούν τώρα.

Οι αδέσμευτοι ίσως να έχετε κάποια επιστροφή προσώπου από το παρελθόν αλλά ίσως να έχετε κάποιο άγχος για κάποιο πρόσωπο που δεν είναι ξεκάθαρη η στάση του ωστόσο δεν είναι και τόσο καλές οι προοπτικές για να έχετε άμεσες εξελίξεις.

Λέων

Η εβδομάδα θα είναι αρκετά δημιουργική για κάποιους από εσάς και ίσως να έχετε ξεκινήσει κάποιο χόμπι με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη που προηγήθηκε.

Κάποιοι ίσως να καταφέρετε να σταθεροποιήσετε κάποιους στόχους σας με το τρίγωνο ανάδρομου Άρη-Κρόνου ή να αναδιοργανώσετε κάποιες συνθήκες από την αρχή της εβδομάδας ωστόσο κάποιοι ίσως να έχετε αμφιβολίες και δυσκολία να επιλέξετε ποιο σχέδιο θα ακολουθήσετε.

Επίσης κάποιοι από εσάς προσέχετε με το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα στις 01.12 αλλά και με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 04.12 να μην παρασυρθείτε σε οικονομικές σπατάλες αλλά ίσως να σας προβληματίσουν και κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες.

Ερωτικά οι δεσμευμένοι θα ασχοληθείτε αρκετά με τα παιδιά σας και κάποιοι από εσάς ίσως να έχετε πάρει κάποια χαρά για ένα παιδί με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη ωστόσο κάποιοι ίσως να αγχωθείτε για έξοδα που πρέπει να κάνετε για τα παιδιά σας και υποχρεώσεις.

Οι αδέσμευτοι κάποιοι σίγουρα έχετε κάνει κάποια νέα γνωριμία και ίσως περνάτε όμορφα και φλερτάρετε ωστόσο κάποιοι καλό θα είναι να μην εξιδανικεύσετε νέες γνωριμίες.

Παρθένος

Το τρίγωνο ανάδρομου Άρη-Κρόνου από την αρχή της εβδομάδας και το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου στις 30.12 θα σας βοηθήσει να οργανώσετε κάπως την καθημερινότητά σας και την εργασία σας αφού ίσως να έχετε αρκετό τρέξιμο αυτό το διάστημα ενώ η αντίθεση Αφροδίτης-Άρη την 01.12 ίσως να σας φέρει κάποιες αντιθέσεις και κάποια δυσκολία να επιλέξετε κάποιες επαγγελματικές ή προσωπικές σας ανάγκες.

Επίσης προσέχετε μικροατυχηματάκια στις μετακινήσεις σας και κάποιοι από εσάς προσέχετε υποσχέσεις που θα σας δώσουν με το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα στις 01.12 και με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 04.12.

Επίσης επειδή ο Ερμής είναι κυβερνήτης σας προσέχετε και αποφάσεις που θα πάρετε εσείς οι ίδιοι στα μέσα της εβδομάδας.

Ερωτικά οι δεσμευμένοι κάποιοι ίσως να έχετε κάνει ένα νέο ξεκίνημα σε επίπεδο οικογένειας ενώ πολλοί ίσως να έχετε αρκετές υποχρεώσεις και ίσως να μην μπορείτε να χαρείτε το σπίτι σας.Κάποιοι ωστόσο ίσως να καταφέρετε να έχετε όμορφες και ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σας ενώ κάποιοι αποφύγετε ψέματα και εξαπατήσεις.

Οι αδέσμευτοι ίσως καταφέρετε να σταθεροποιήσετε μια γνωριμία μέσα από την εργασία σας αλλά κάποιοι αποφύγετε να επενδύσετε σε νέες γνωριμίες.

Ζυγός

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με το τρίγωνο ανάδρομου Άρη –Κρόνου που θα σας βοηθήσει να αναδιοργανώσετε κάποια σχέδιά σας αλλά και το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου να σταθεροποιήσετε το πρόγραμμά σας αλλά να ικανοποιήσετε και κάποιες ανάγκες σας.

Η αντίθεση Αφροδίτης-Άρη την 01.12 ίσως να σας βάλει σε κάποιες αμφιβολίες για επαφές και μετακινήσεις ενώ κάποιοι με το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα την 01.12 και το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 04.12.

Φροντίστε να ξεκουραστείτε και να προστατεύσετε την υγεία σας σε ένα επίπεδο καθημερινότητας και εργασίας.

Ερωτικά οι δεσμευμένοι θα ασχοληθείτε αρκετά με τα παιδιά σας αλλά ίσως και με σπουδές τους και θα πάρετε ικανοποίηση ωστόσο κάποιοι ίσως να είναι δύσκολο να συνεννοηθείτε με το ταίρι σας για καθημερινές υποχρεώσεις.

Οι αδέσμευτοι ίσως να καταφέρετε να έρθετε πιο κοντά με κάποιο πρόσωπο που βλέπει την γνωριμία σας πιο σοβαρά ,κάποιοι να έχετε ερωτικές διεκδικήσεις αλλά και κάποιοι προσέχετε νέες γνωριμίες.

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη ίσως να έφερε κάποιο νέο οικονομικό ξεκίνημα για εσάς ενώ το τρίγωνο ανάδρομου Άρη-Κρόνου ίσως να σας βοηθήσει να κάνετε μια επαναδιαπραγμάτευση για οικονομικά θέματα.

Επίσης το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου στις 30.12 θα σας βοηθήσει με κάποια βοήθεια ίσως οικονομική μέσα από την οικογένειά σας ενώ η αντίθεση Αφροδίτης-Άρη την 01.12 ίσως να σας φέρει έσοδα αλλά και έξοδα.

Την ίδια ημέρα με το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα μην κάνετε υπερβολικά έξοδα για την ικανοποίησή σας που στην πραγματικότητα δεν θα σας είναι και απολύτως αναγκαία ενώ με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα στο τέλος της εβδομάδας μπορεί να πάρετε κάποια απογοήτευση από κάποια συνεργασία ή σχέση.

Ερωτικά οι δεσμευμένοι θα προβληματιστείτε με κάποιες προσωπικές ή συναισθηματικές σας ανάγκες ενώ θα ασχοληθείτε αρκετά με θέματα οικογενειακά και ίσως να έχετε και βοήθεια από κάποιο γονιό ωστόσο κάποιοι ίσως να έχετε αρκετά έξοδα για τα παιδιά σας και κάπως να προβληματιστείτε.

Οι αδέσμευτοι ίσως να καταφέρετε να σταθεροποιήσετε κάποια γνωριμία ενώ κάποιοι ίσως να έχετε καθυστερήσεις ή κάποια δυσκολία σε ένα συναισθηματικό επίπεδο .

Τοξότης

Οι Τοξότες ίσως να έχετε κάνει ένα νέο ξεκίνημα με τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιήθηκε στο ζώδιό σας και το τρίγωνο του ανάδρομου Άρη με τον Κρόνο από την αρχή της εβδομάδας ίσως να σας βάλει στη διαδικασία να επανεξετάσετε μια συνεργασία ή συμφωνία.

Επίσης το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου στις 30.12 ίσως να σας δώσει άλλη μια ευκαιρία να κάνετε μια μόνιμη οικονομική συμφωνία.Η αντίθεση Αφροδίτης-Άρη ωστόσο ίσως να σας φέρει κάποιες αντιπαραθέσεις και σύγχυση την 01.12.

Ενώ σε όλες τις συμφωνίες σας και τις επαφές σας φροντίστε να είστε ρεαλιστές και να μην πιστέψετε σε υποσχέσεις ειδικά με το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα την ίδια ημέρα αλλά και με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα στο τέλος της εβδομάδας.

Ερωτικά οι δεσμευμένοι ίσως να έχετε κάποιες διαφωνίες με το ταίρι σας ενώ θα πρέπει να κάνετε και έναν καλό προγραμματισμό μέσα στο σπίτι ή την οικογένειά σας για να καταφέρετε να έχετε ισορροπίες.Κάποιοι ίσως να πρέπει να δείτε και βλάβες μέσα στο σπίτι σας ενώ προσπαθήστε να έχετε και το σπίτι σας ασφαλές.

Οι αδέσμευτοι κάποιοι ίσως να σταθεροποιήσετε κάποια γνωριμία,κάποιοι ίσως να έχετε προκλήσεις αλλά δεν είναι και η πιο κατάλληλη περίοδος για να εμπιστευτείτε νέες γνωριμίες.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι ίσως να είστε πιο ήρεμοι και απομονωμένοι με τη Νέα Σελήνη ενώ το τρίγωνο ανάδρομου Άρη με τον Κρόνο από την αρχή της εβδομάδας ίσως να σας φέρει κάποια έσοδα από την εργασία σας.

Επίσης και το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου ίσως να σας φέρει κάποια μυστικά έσοδα την 01.12 ενώ η αντίθεση Αφροδίτης-Άρη ίσως να σας φέρει κάποιες εσωτερικές αντιπαραθέσεις και δυσκολία στην καθημερινότητά σας και την εργασία σας.

Κάποιοι ωστόσο μπορεί να νιώσετε κάποια απογοήτευση από το περιβάλλον σας ή τα αδέλφια σας την 01.12 και στις 04.12 με το τετράγωνο Ερμή και Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα.

Ερωτικά οι δεσμευμένοι ίσως να είστε πιο απομονωμένοι από το ταίρι σας ωστόσο προσέχετε κάποιοι από εσάς που ίσως να κρατάτε μυστικά από το ταίρι σας.Βοήθεια από την οικογένειά σας θα έχετε και φροντίστε να εκτιμήσετε τα καλά που θα σας έρθουν.

Οι αδέσμευτοι ίσως να σκέφτεστε το ερωτικό σας παρελθόν ή να κάνετε έναν απολογισμό και ίσως να νιώσετε κάποια απογοήτευση ενώ καλό θα είναι να εστιάσετε σε πρόσωπα που παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι θα ασχοληθείτε αρκετά με κάποιους στόχους σας ενώ πολλοί θα συναντήσετε και φιλικά σας πρόσωπα με τους πλανήτες να βρίσκονται στο ζώδιο του Τοξότη ενώ το τρίγωνο ανάδρομου Άρη-Κρόνου θα σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε μια δραστηριότητά σας ή κάποιο χόμπι σας από την αρχή της εβδομάδας.

Επίσης το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου θα είναι αρκετά θετικό για εσάς και ίσως να σας φέρει κάποια αναγνώριση ή κάποια μόνιμη συνεργασία.

Ωστόσο προσέχετε το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα την 01.12 και το τετράγωνο της Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 04.12 και μην εμπιστευτείτε φιλικά σας πρόσωπα που ίσως να σας υποσχεθούν ενώ αποφύγετε να δανείσετε ή να επενδύσετε σε συλλόγους ή ομάδες.

Ερωτικά οι δεσμευμένοι θα ασχοληθείτε με θέματα των παιδιών σας ωστόσο καλό θα είναι να εξισορροπήσετε τα πράγματα εάν υπάρξουν εντάσεις ενώ θα πρέπει να βρείτε το μέτρο εάν υπάρξουν απαιτήσεις από μέρους τους που θα σας ζημιώσουν οικονομικά.

Οι αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία να δείτε αρκετούς φίλους και να κάνετε γνωριμίες μέσα από αυτούς ή κάποιες ομάδες ωστόσο θα ευνοηθείτε σε σοβαρές γνωριμίες ή να επανεξετάσετε επιστροφές από το παρελθόν και αποφύγετε να εμπιστευτείτε νέες γνωριμίες.

Ιχθύς

Οι Ιχθύς ίσως να έχετε κάνει ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα και θα ασχοληθείτε αρκετά με την κοινωνικότητα σας και την καριέρα σας ενώ με το τρίγωνο ανάδρομου Άρη-Κρόνου ίσως να έχετε κάποια έσοδα που σας χρωστούσαν από το παρελθόν ή θα τακτοποιήσετε κάποιες εκκρεμότητες προσωπικές.

Επίσης το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου στις 30.12 θα σας ευνοήσει αφού ίσως να έχετε κάποια πάρετε κάποια κρυφή ικανοποίηση από την καριέρα σας ή υποστήριξη από κάποιο συνεργάτη σας.

Ωστόσο την 01.12 με το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα και στις 04.12 με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα ίσως να πάρετε κάποια απογοήτευση ενώ καλό θα είναι να μην πάρετε αποφάσεις σε καίρια θέματα αυτή την περίοδο και να αποφύγετε συζητήσεις και αντιπαραθέσεις.

Ερωτικά οι δεσμευμένοι ίσως να έχετε κάποιες αντιθέσεις με το ταίρι σας για θέματα οικογενειακά και να μην μπορείτε να συνεννοηθείτε εύκολα. Κάποιοι θα πρέπει να έχετε ουσιαστική επικοινωνία για να είστε πιο ήρεμοι ενώ αποφύγετε ψέμματα και προστατέψτε το σπίτι σας.

Οι αδέσμευτοι θα κάνετε αρκετές γνωριμίες στον επαγγελματικό σας χώρο ,κάποιοι ίσως να έχετε και κάποια ενόχληση από πρόσωπο από το παρελθόν ωστόσο δεν θα είναι και η καλύτερη περίοδος για να πάρετε αποφάσεις.

Διαβάστε περισσότερα για τα άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Σχολιάστε