Υπέροχες ιδέες για να οργανώσετε το μπάνιο σας

Αν νομίζεις ότι η σωστή οργάνωση του μπάνιου είναι χρονοβόρα και δύσκολη διαδικασία, τότε ξανασκέψου το, καθώς οι συμβουλές που ακολουθούν είναι όλες εύκολες και θα σε βοηθήσουν να έχεις ένα περιποιημένο και τακτοποιημένο μπάνιο ακόμα και αν δεν έχεις χρόνο.

Μπορείς να αφιερώνεις ελάχιστα λεπτά την ημέρα για ένα ξεσκόνισμα-καθάρισμα, αφού πλέον το μπάνιο σου θα είναι εξαιρετικά λειτουργικό και οργανωμένο για να μην χρειάζεται να το τακτοποιείς από την αρχή. Κάποια από τα επτά αυτά tips, μπορείς να τα εντάξεις στην καθημερινότητά σου και σίγουρα θα σε αποζημιώσουν, με την εντυπωσιακή οργάνωση του χώρου.

1) Ράφια

Τα ράφια είναι εξαιρετικά χρήσιμα για πιο μικρά και μεσαία μπάνια, αφού μπορείς χωρίς να θυσιάσεις από τα τετραγωνικά του δωματίου, να προσθέσεις έξτρα χώρο για πετσέτες, καλλυντικά κ.α.

2) Κουτιά αποθήκευσης

Τα κουτιά αποθήκευσης μικρού μεγέθους είναι εξαιρετικά για να αποθηκεύεις καλλυντικά και είδη μπάνιου. Τοποθετούνται είτε στο ντουλαπάκι του μπάνιου είτε πάνω σε ένα έπιπλο και χαρίζουν μοντέρνα διάθεση στο χώρο.

3) Καλαθάκια

Τα καλαθάκια είναι εξαιρετική επιλογή για μικρά μπάνια, αφού μπορείς να έχεις μέσα διάφορα σαμπουάν, αφρόλουτρα, καλλυντικά χωρίς να είναι εμφανή στον καλεσμένο σου και χωρίς να πιάνουν χώρο.

4) Μικρές ραφιέρες

Οι μικρές ραφιέρες που μπορεί να είναι δαπέδου, να τις κρεμάσεις ή να τις τοποθετήσεις πάνω στη μπανιέρα, είναι ιδιαιτέρως χρήσιμες και βολικές για μικρά ή μεσαία μπάνια. Χωράνε μια πληθώρα από καλλυντικά και άλλα είδη και είναι πάντα τακτοποιημένα και εύκολα προσβάσιμα.

5) Διακοσμητικοί δίσκοι

Οι διακοσμητικοί δίσκοι μπορούν να προσφέρουν έναν εξαιρετικό τρόπο για να έχεις οργανωμένα τα είδη που θέλεις να χρησιμοποιήσει ο καλεσμένος σου, όπως σαπούνι, κρεμοσάπουνο και άλλα.

6) Έπιπλα αποθήκευσης

Τα μικρά έπιπλα αποθήκευσης όπως μια στενή ραφιέρα είναι τέλεια για τα μικρά μπάνια. Χωράνε πολλά πράγματα που πρέπει να είναι οργανωμένα αλλά δεν θέλεις να φαίνονται με το που μπαίνει κάποιος στο μπάνιο.

7) Ντουλαπάκια

Τα ντουλαπάκια που μπορείς να κρεμάσεις σε ένα μπάνιο, είναι από τα πιο λειτουργικά έπιπλα που μπορείς να βάλεις στο χώρο. Θα σου προσφέρει επιπλέον αποθηκευτικό χώρο και ένα έπιπλο που θα χαρίσει στυλ στο δωμάτιο.

Οι ιδέες αυτές για ολοκληρωμένη οργάνωση μπάνιου, θα σε βοηθήσουν να έχεις ένα τακτοποιημένο δωμάτιο με στυλ και φινέτσα. Βρες αυτά που ταιριάζουν στον δικό σου χώρο και απόκτησε ένα λειτουργικό και όμορφο μπάνιο.

Πηγή

Σχολιάστε