Τιμητική βράβευση για τη Μεσαρίτισα Μελανθία Καναβάκη, Γενική Διευθύντρια της Creta Inter Clinic

Τιμητική βράβευση και για τη Μεσαρίτισα Μελανθία Καναβάκη, Γενική Διευθύντρια της Creta Inter Clinic

Μετά την ηθοποιό Μαρία Τζομπανάκη και τον Γιατρό Παντελή Σκάρλο, έρχεται άλλη μία βράβευση όπου η υγεία συναντά την τέχνη…Ο λόγος για τη βράβευση της Γενικής Διευθύντριας της Creta Inter Clinic του Ομίλου Hellenic Healthcare Group κ. Μελανθίας Καναβάκη, για την πολυετή προσφορά της στο χώρο της υγείας, από τον καταξιωμένο ηθοποιό κ. Νίκο Βερλέκη.

Η κ. Μελανθία Καναβάκη, ως Γενική Διευθύντρια του ομίλου HHG Κρήτης, υλοποιεί το όραμά της που δεν είναι άλλο από την ανάπτυξη και την προσφορά πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας φροντίδας υγείας στην τοπική κοινωνία της Κρήτης. Στο πλαίσιο αυτό και η δημιουργία του νέου Διαγνωστικού Κέντρου του Creta Inter clinic στις Μοίρες, που θα ξεκινήσει τη λειτουργία του μέσα στον Απρίλιο, προσφέροντας στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, αλλά και στους ξένους επισκέπτες, υπηρεσίες υγείας υψηλού επιπέδου.

Να σημειώσουμε ότι η κ. Μελανθία Καναβάκη είναι Μεσαρίτισα με καταγωγή από το Μαγαρικάρι Δ. Φαιστού, ο πατέρας της και από τη Γέργερη Δ. Γόρτυνας, η μητέρα της.

Σχολιάστε