“Συνεχίζω”: Από το 1ο Νηπιαγωγείο Τυμπακίου, ξεκίνησε η προβολή της ταινίας στην περιοχή

“Συνεχίζω”: Από το 1ο Νηπιαγωγείο Τυμπακίου, ξεκίνησε η προβολή της ταινίας στην περιοχή

Η ταινία μικρού μήκους ” Συνεχίζω”, με τη συμμετοχή του Χρυσού Παραολυμπιονίκη Μανόλη Στεφανουδάκη, προβλήθηκε για πρώτη φορά στην περιοχή μας την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, ξεκινώντας από το 1ο Νηπιαγωγείο Τυμπακίου, στο πλαίσιο των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων με θέμα “Κυκλοφορώ με ασφάλεια στο δρόμο”.

Παρών στην παρουσίαση της ταινίας και ο ίδιος ο Μανόλης Στεφανουδάκης, ο οποίος μίλησε στα παιδιά για την ταινία, αλλά και γενικότερα για την ασφάλεια στο δρόμο.

Την ταινία παρακολούθησαν τα παιδιά του 10υ και του 30υ Νηπιαγωγείου Τυμπακίου, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου, ενώ όπως μας δήλωσε η  Διευθύντρια του 1ου Νηπιαγωγείου:

“Έφτασε στο τέλος λοιπόν και αυτό το ταξίδι στα πλαίσια των Εργαστηρίων δεξιοτήτων με θέμα « ΚΥΚΛΟΦΟΡΩ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ». Η διαδρομή πολύ διαφωτιστική και ενδιαφέρουσα και ο προορισμός ιδανικός!!
Για μια ακόμη φορά δεν μας χάλασε το χατίρι. Ο κ. Μανώλης Στεφανουδάκης μας έκανε την τιμή και την χαρά να μας επισκεφτεί και να παρουσιάσει την ταινία που αφορά στα τροχαία ατυχήματα.
«ΣυνεχίΖω», είναι ο τίτλος της ταινίας που δημιουργήθηκε από το ιδιωτικό εκπαιδευτήριο , Χερρονάσιος Σχολή «Ανδρέας Γιαννόπουλος», με την συμμετοχή του Χρυσού Παραολυμπιονίκη Μανώλη Στεφανουδάκη,
Η ταινία μικρού μήκους, θίγει σημαντικά ζητήματα που απασχολούν την Ελληνική κοινωνία σήμερα, όπως τα τροχαία ατυχήματα, την οδική συμπεριφορά, τα άτομα με αναπηρία καθώς και τη σημαντικότητα αποδοχής της διαφορετικότητας.
Έχει καθαρά εκπαιδευτικό χαρακτήρα και στόχο της ταινίας είναι να ευαισθητοποιήσει και να ενημερώσει μικρούς και μεγάλους για τη σωστή οδική συμπεριφορά. Δίνεται ένα σημαντικό μάθημα σε μια εποχή που καθημερινά, χιλιάδες ζωές χάνονται στον δρόμο, τόσο στην Κρήτη όσο και σε ολόκληρη την Ελλάδα εξαιτίας της παραβίασης του κώδικα οδικής κυκλοφορίας.
Οι εν δυνάμει μικροί οδηγοί μας είχαν την τιμή να δουν πρώτοι στην περιοχή μας την συγκεκριμένη ταινία.

Ωστόσο, για όσους ενδιαφέρονται, η ταινία «ΣυνεχίΖω» θα προβληθεί την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου στο Πολύκεντρο Μοιρών στις 20:30.
Σ’ ευχαριστούμε πολύ Μανώλη!!!”

Άλλη μία εκπαιδευτική δράση που αξίζει πολλά συγχαρητήρια, τόσο στις Νηπιαγωγούς, όσο και στα παιδιά που δούλεψαν γι΄αυτό το εργαστήριο!


Συνεχίζω…

Η ταινία “Συνεχίζω” συμμετέχει και διαγωνιζεται σε διάφορα διεθνή φεστιβάλ κινηματογράφου και έχει ήδη αποσπάσει το τιμητικό βραβείο “Νίκος Κούνδουρος” στο 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κρήτης & Awards, που πραγματοποιήθηκε τον Αύγουστο 2022 στην Ιεράπετρα.

Οι συντελεστές της ταινίας:

Σενάριο: Έμη Συρίγου
Σκηνοθεσία: Αντώνης Ρενιέρης
Εικονοληψία: Μάνος Λιανδράκης
Ηχοληψία / Sound Design: Άλεξ Κουναλάκης
Μοντάζ: Μάνος Τσουρουνάκης
Μουσική: Serafim Tsotsonis
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Αδαμάκης Χρήστος
Παραγωγή: Άρης Μαρκάκης – Junior Academy Χερρονάσιος Σχολή “Ανδρέας Γιαννόπουλος”
Πρωταγωνιστούν: Χάρης Γαλανίτσας, Μανόλης Στεφανουδάκης

Δείτε εδώ το τρέιλερ της ταινίας

 

Σχολιάστε