Σύλλογος Γονέων και Kηδεμόνων 1ου Δ.Σ.Τυμπακίου: Αγαπάμε το σχολείο μας, αγαπάμε το περιβάλλον!

Σύλλογος Γονέων και Kηδεμόνων 1ου Δ.Σ.Τυμπακίου: Αγαπάμε το σχολείο μας, αγαπάμε το περιβάλλον!

Σε μια πολύ όμορφη δράση προχώρησε ο δραστήριος Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Τυμπακίου! Θέμα της δράσης η δεντροφύτευση σε διάφορα σημεία της αυλής του σχολείου, αλλά και η αναδοχή τους από τους μικρούς μαθητές που θα αναλάβουν την φροντίδα τους!

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

“Φίλοι γονείς, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, σε συνεννόηση με τον Σύλλογο Διδασκόντων αγόρασε και δεντροφύτεψε στον προαύλιο χώρο του σχολείου, τέσσερις (4) μουριές και δυο (2) φοίνικες (οι φοίνικες είναι από αυτούς που δεν έχουν πρόβλημα με το επικίνδυνο σκαθάρι που τους καταστρέφει). Συγκεκριμένα, οι φοίνικες φυτευτήκαν στην είσοδο του σχολείου, δεξιά και αριστερά από τις σκάλες, όπου υπήρχαν και παλαιότερα πριν καταστραφούν.
Από τις τέσσερις μουριές (είναι αυτές που δεν κάνουν καρπό) οι τρείς φυτευτήκαν παράλληλα στον δρόμο του Γυμνασίου και η τέταρτη στο σημείο που βρίσκεται ο ξεραμένος κορμός.
Το κάθε δεντράκι θα έχει ανάδοχο μία τάξη η οποία και θα το προσέχει. Έτσι, δίπλα από κάθε δέντρο θα τοποθετηθεί και η ανάλογη ταμπέλα με την ανάδοχο τάξη και το σχολικό έτος.
Τίποτα από αυτά δεν θα γίνονταν, χωρίς τη βοήθεια του κυρίου Γρηγόρη Ανδριγιαννάκη και της εταιρείας του, καθώς αυτοί ανάλαβαν τη διαμόρφωση του χώρου για τη δεντροφύτευση. Τον ευχαριστούμε θερμά για την ανιδιοτελή προσφορά του.
Τέλος, οι πινακίδες των τάξεων είναι προσφορά του κυρίου Ηρακλή Κoπιδάκη (ARTSING) τον οποίο και ευχαριστούμε ιδιαίτερα.
Όλοι μαζί ας περάσουμε το μήνυμα «Αγαπάμε το σχολείο μας. Αγαπάμε το περιβάλλον»!

Σχολιάστε