Στη Γειτονιά των Χριστουγέννων, ήθη και έθιμα απ’ όλο τον κόσμο…

Στη Γειτονιά των Χριστουγέννων, ήθη και έθιμα απ’ όλο τον κόσμο…

Στη Γειτονιά των Χριστουγέννων, σαν γιορτινό ημερολογίο που σου δημιουργεί την γλυκιά προσμονή των εορτών, καθώς σε οδηγεί σε γειτονιές ανά τον κόσμο και σε συστήνει με τους κατοίκους του που μοιράζονται μαζί σου ήθη κι έθιμα τους, συνταγές και κατασκευές!!!! Ένα πρωτότυπο βιβλίο, σε κείμενο Βασιλικής Μαρκάκη και εικονογράφηση Λέλας Στρούτση, από τις εκδόσεις Ψυχογιός.

Στη γειτονιά των Χριστουγέννων, την πιο χαρούμενη και γιορτινά στολισμένη γειτονιά, μένουν οικογένειες μικρές και μεγάλες, που έχουν τα δικά τους χριστουγεννιάτικα έθιμα και τις παραδόσεις, συγκινητικές ή αστείες, αρχαίες ή πιο πρόσφατες… ωστόσο εξίσου σημαντικές!

Οι ημέρες των Χριστουγέννων τούς ενώνουν όλους και τους φέρνουν πιο κοντά μέσα από τα τραγούδια, τις μαγειρικές γεύσεις, τα αρώματα και όλα όσα σημαίνει αυτή η γιορτή της αγάπης για τους κατοίκους της γειτονιάς των Χριστουγέννων – αλλά και για ολόκληρο τον κόσμο!

Ένα πολυσύνθετο βιβλίο για αναγνώστες από 5 ετών, με ενδιαφέρουσες πληροφορίες και προτάσεις για δημιουργικό χρόνο τις ημέρες των διακοπών των Χριστουγέννων!

Το βιβλίο Στη Γειτονιά των Χριστουγέννων, από τις εκδόσεις Ψυχογιός, θα το βρείτε εδώ

Σχολιάστε