“Πριν έρθεις εσύ”…

Το καλοκαίρι είναι εδώ! Όταν είσαι έφηβος η βαρεμάρα, συχνά σου γίνεται …”φίλη κολλητή”! Αν λοιπόν κι εσύ βαριέσαι και ψάχνεις τρόπους να ξεφύγεις από την ρουτίνα του Καλοκαιριού…τότε σου έχω πρόταση! Ξεκίνα το διάβασμα!

Και για να είστε σίγουροι ότι το βιβλίο που θα επιλέξετε θα σας αρέσει, ξεκινήστε με ένα βιβλίο που έχει γυριστεί και σε ταινία.

Της Εβελίνας Παχάκη

Θα σας προτείνω ένα από τα αγαπημένα μου βιβλία το “Πριν έρθεις εσύ” από τις εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ, το οποίο έχει γυριστεί και σε ταινία. Είδα την ταινία πριν από καιρό και πρόσφατα διάβασα και το βιβλίο, είναι καταπληκτικά και τα δύο!

Η Λου Κλαρκ είναι μια γλυκιά κοπέλα που δουλεύει σε μια καφετέρια! Ποτέ δεν έκανε όνειρα για την ζωή της! Της άρεσε έτσι ακριβώς όπως ήταν! Ζούσε με τους γονείς της και είχε σχέση με τον Πάτρικ, όμως δεν ήταν σίγουρη εάν ήταν ερωτευμένη μαζί του! Ο Γουίλ Τρέινορ ήταν αυτός που θα άλλαζε την ζωή της! Είχε χάσει το νόημα η ζωή του, μετά από ένα σοβαρό ατύχημα που είχε.
Η ζωή όμως είναι τόσο απρόσμενη! Αυτοί οι δύο συναντιούνται και δεν θα μπορούσαν ποτέ να φανταστούν πόσο βαθιά θα είναι η αλλαγή που θα προκαλέσουν ο ένας στον άλλο!
Το βιβλίο αυτό μιλάει στην ψυχή του καθένα μας, μιλάει για τα συναισθήματα της αγάπης, της υπομονής, του πόνου!

Η φράση που με συγκίνησε περισσότερο σε αυτό το βιβλίο είναι: ΑΠΛΩΣ ΖΗΣΕ ΚΑΛΑ, ΑΠΛΩΣ ΖΗΣΕ… Μια φράση με τεράστιο νόημα πιστεύω, μια φράση που μας παροτρύνει να ακολουθήσουμε αυτό που λέει η καρδιά μας! 

Το βιβλίο ¨Πριν έρθεις εσύ” της Τζότζο Μόις, από τις εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ θα το βρείτε εδώ

 

 

Σχολιάστε