Το νησί της Μαρίας, της Victoria Hislop

Κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ το πρώτο παιδικό βιβλίο της Victoria Hislop “Το νησί της Μαρίας”, εμπνευσμένο από το παγκόσμιο μπεστ σέλερ Το Νησί, το οποίο γνώρισε τεράστια επιτυχία σε όλη την Ευρώπη!

Πρόκειται για μια συναρπαστική ιστορία γεμάτη πόνο, αλλά και αγάπη προς τον συνάνθρωπο, με φόντο την Κρήτη εκείνης της εποχής και τη Σπιναλόγκα στο επίκεντρο!

«Το νησί της Μαρίας» είναι ένα παιδικό βιβλίο για όλη την οικογένεια, το οποίο κυκλοφορεί ήδη στη Μεγάλη Βρετανία, όπου έχει προχωρήσει στην Γ´ έκδοση, στη Γαλλία στην Ιταλία, στη Νορβηγία και στην Ελλάδα.

Με λένε Μαρία Πετράκη. Κι αυτή είναι η ιστορία της ζωής μου.

Εμπνευσμένη από το παγκόσμιο μπεστ σέλερ Το Νησί και προσαρμοσμένη για τα παιδιά, η συγκινητική ιστορία της Μαρίας για το πώς η ζωή της συνδέθηκε με τη Σπιναλόγκα, ένα μικρό νησί κοντά στην Κρήτη, είναι ένας ύμνος στη φιλία και στην οικογένεια, στην ελπίδα και στην αγάπη. Πάνω απ’ όλα, όμως, είναι μια ιστορία επίκαιρη όσο ποτέ.

Εκπληκτική είναι όμως και η εικονογράφιση του βιβλίου, από την Μιλώντας για την εμπειρία της όσον αφορά την  Τζιλ Έβανς, η οποία ήρθε στην Κρήτη, επισκέφθηκε τη Σπιναλόγκα και το Μουσείο Νεάπολης για να δει τα ρούχα εποχής και να γνωρίσει από κοντά τους ανθρώπους του τόπου, προκειμένου να δημιουργήσει τις εικόνες που πλαισιώνουν την ιστορία …


Το βιβλίο “Το Νησί της Μαρίας”, από τις εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ, θα το βρείτε εδώ


Σχολιάστε