“Ελάτε να μαγειρέψουμε εύκολα και γρήγορα με απλές οδηγίες”, ένας οδηγός μαγειρικής για παιδιά

Πολύ συχνά οι κόρες μου πειραματίζονται στην κουζίνα φτιάχνοντας σνακ ή και ένα γεύμα. Αναζητώντας λοιπόν έναν οδηγό μαγειρικής για παιδιά ή αρχάριους βρήκα το βιβλίο “Ελάτε να μαγειρέψουμε εύκολα και γρήγορα, με απλές οδηγίες” και πάνω από 40 φανταστικές συνταγές, από τις εκδόσεις Ψυχογιός.

Είτε είστε πρωτάρηδες, είτε έχετε ήδη ξεκινήσει να μαγειρεύετε με αυτό τον οδηγό μπορείτε να φτιάξετε νόστιμα σνακ, χορταστικά γεύματα, αλλά και πεντανόστιμα γλυκά για κάθε περίσταση!

Κάθε συνταγή συνοδεύεται από απλές οδηγίες που μπορείτε να τις ακολουθήσετε εύκολα, ενώ οι φωτογραφίες δείχνουν την τελική εικόνα του πιάτου σας.

Από μπουτάκια κοτόπουλου μέχρι πεντανόστιμες πίτσες, και από σοκολατένια γλυκά μέχρι υπέροχα παγωτά, το βιβλίο αυτό περιέχει εύκολες συνταγές που θα λατρέψουν τα παιδιά και νοστιμιές που θα θέλουν να μαγειρεύουν ξανά και ξανά! Μια φανταστική πρώτη εξερεύνηση του κόσμου της μαγειρικής!

Το πρώτο πιάτο που επέλεξαν οι κόρες μου, είναι η Πίτα του βοσκού, χρειάστηκε πολύ μικρή βοήθεια από εμένα και το αποτέλεσμα μας ενθουσίασε!

 

Αν και τα δικά σας παιδιά έχουν μαγειρικές…ανησυχίες, το βιβλίο”Ελάτε να μαγειρέψουμε εύκολα και γρήγορα, με απλές οδηγίες” από τις εκδόσεις Ψυχογιός, θα τα ενθουσιάσει! Θα το βρείτε εδώ!

Σχολιάστε