«Το Δώρο», η νέα διαφήμιση της Disney για τα Χριστούγεννα

«Το Δώρο», η νέα διαφήμιση της Disney για τα Χριστούγεννα

Tα Χριστούγεννα, η αγπημένη γιορτή μικρών και μεγάλων πλησιάζουν και η Disney κυκλοφόρησε τη νέα της διαφήμιση με τίτλο «Το Δώρο».

Η δίλεπτη μικρού μήκους ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney αποτελεί το τελευταίο μέρος της τριλογίας «Από την οικογένειά μας στη δική σας». Η μικρή Έλα, που έχει στην αγκαλιά της τον Μίκυ Μάους -δώρο του αδελφού της,  προσπαθεί να προσαρμοστεί σε ένα οικογενειακό περιβάλλον που περιμένει την άφιξη ενός μωρού.

Όλοι ετοιμάζονται να υποδεχθούν το νέο μέλος της οικογένειας, όμως η μικρή Έλα δεν είναι έτοιμη για για την αλλαγή.

Όταν το μωρό έρχεται στο σπίτι και η Έλα το συναντά για πρώτη φορά, αποφασίζει να του χαρίσει τον Μίκυ, που αποτελεί έναν ακόμη συνδετικό κρίκο μεταξύ των αδελφών. Του δίνει το δικό της δώρο!

Η φετινή παγκόσμια διαφήμιση υποστηρίζει για άλλη μια φορά τον μακροχρόνιο συνεργάτη της Disney, Make-A-Wish, καλώντας τους θεατές σε όλο τον κόσμο να στηρίξουν το έργο του.

«Αυτή η συγκινητική ιστορία γιορτάζει τη μαγεία και τη χαρά της οικογένειας, τις εορταστικές παραδόσεις και τη δημιουργία νέων αναμνήσεων. Ελπίζουμε να απολαύσετε αυτό το ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο βίντεο», αναφέρει η Disney.

Δείτε το βίντεο με την χριστουγεννιάτικη διαφήμιση της Disney

 

Σχολιάστε