Χριστουγεννιάτικο εκπαιδευτικό camp, στο Κουκκίδα-Dot

Χριστουγεννιάτικο εκπαιδευτικό camp, στο Κουκκίδα-Dot

Οι γιορτές των Χριστουγέννων πλησιάζουν και τι πιο ωραίο δώρο για τα παιδιά σας, από τη συμμετοχή τους σ’ ένα Χριστουγεννιάτικο εκπαιδευτικό-ψυχαγωγικό πρόγραμμα με δραστηριότητες που θα τα ενθουσιάσουν!

Αν λοιπόν προβληματίζεστε για το πως θα περάσουν τα παιδιά σας δημιουργικά, κατά τη διάρκεια των διακοπών, στον χώρο δημιουργικής έκφρασης Κουκκίδα Dot, η Ιφιγένεια Γρινιαράκη με τους συνεργάτες της θα φροντίσουν γι΄αυτό, οργανώνοντας και φέτος ένα Χριστουγεννιάτικο camp με ατελείωτο παιχνίδι, δημιουργικές δραστηριότητες και χριστουγεννιάτικες κατασκευές!

Για 7 ημέρες το Κουκκίδα-Dot θα είναι ανοιχτό  09:00-14:00μμ

Ημέρες δραστηριοτήτων: 27, 28, 29, Δεκεμβρίου 2023 και  2, 3, 4 και 5 Ιανουαρίου 2024.

Εργαστήριο δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά 4-10 ετών, που θέλουν να απολαύσουν πολλές τέχνες, να επικοινωνήσουν με άλλα παιδιά, να γίνουμε μια μεγάλη και όμορφη παρέα, να φτιάξουμε στολίδια και να περάσουμε αξέχαστες γιορτές!

Δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή στο X-mas camp του Κουκκίδα-Dot και δώστε στα παιδιά σας την ευκαιρία να περάσουν αξέχαστες Χριστουγεννιάτικες διακοπές!

Κάθε μέρα μια τέχνη θα ξεδιπλώνεται…

Προσιτές τιμές και δυνατότητα επιλογής δραστηριοτήτων με την ώρα, την ημέρα ή  την εβδομάδα!


Ευχόμαστε η γέννηση του Θεανθρώπου να μας γεμίσει αισιοδοξία, ελπίδα και δύναμη για μια καλύτερη χρονιά με υγεία και ευημερία!

Κουκκίδα-Dot “χώρος δημιουργικής έκφρασης”. Θεατρικό παιχνίδι-αφήγηση παραμυθιού με εικαστικά, μουσική, κίνηση-παιδικό ιχνογράφημα (εικαστική θεραπεία) ενηλίκων, παιδιών.
Γεωργίου Πετράκη Μοίρες πίσω από κτηνιατρείο Τζανιδάκη”
Τηλέφωνο επικοινωνίας 28920-23018, 6980141874
FB: Κουκκίδα-Dot

Σχολιάστε