Ανδριγιαννάκης: Τα πάντα για τον κτιριακό και αγροτικό εξοπλισμό!

Αν αναζητάς χρώματα, εργαλεία, σιδηρικά, μονωτικά, τότε είσαι στο σωστό μέρος! Στο κατάστημα Ανδριγιαννάκης στο Τυμπάκι, ο επαγγελματίας, ο ιδιώτης, αλλά και ο αγρότης, μπορούν να βρουν ότι χρειάζονται για το σπίτι, την οικοδομή, ή την εργασία τους, σε μεγάλη ποικιλία ειδών και τιμών!

Το κατάστημα του Σάκη Ανδριγιαννάκη, βρίκεται στο Τυμπάκι από το 2005 και προσφέρει ποιοτικές και επώνυμες λύσεις, που αφορούν τον κτηριακό και αγροτικό εξοπλισμό!

Το κατάστημα του Σάκη Ανδριγιαννάκη, καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των πελατών του, προσφέροντας ολοκληρωμένες και αξιόπιστες λύσεις μέσα από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, τα οποία  μπορούν να χωριστούν σε 8 βασικές κατηγορίες:

-Οικοδομικά χρώματα (Χρώματα τοίχων, πλαστικά-ακρυλικά-μονωτικά, Μεταλλικών & Ξύλινων επιφανειών, Βερνίκια, Χρώματα κιμωλίας κτλ)
Επισκευαστικά, Μονωτικά, Σιλικόνες, τσιμεντοειδή, νερού, πολυουρεθανικά
Ηλεκτρικά Εργαλεία, μηχανήματα (τροχοί, τρυπάνια, πλυστικά μηχανήματα, αεροσυμπιεστές)
-Γεωργικά Εργαλεία, (ξυλοκοπτικά, χορτοκοπτικά, ηλεκτρικά ψαλίδια κλαδέματος, πριόνια κτλ.)
-Είδη κιγκαλερίας (σιδηρικά, πόμολα, κλειδαριές κλπ.) – Βίδες σε μεγάλη ποικιλία

Είδη κήπου (Ψησταριές απλές, υγραερίου, μηχανές γκαζόν και έπιπλα κήπου-βεράντας)

-Είδη ατομικής προστασίας                                                                             

-Αξεσουάρ αυτοκινήτου

Το κατάστημα ΑΝΔΡΙΓΙΑΝΝΑΚΗΣ, ξεχωρίζει όμως και για τις κορυφαίες εταιρείες με τις οποίες συνεργάζεται, όπως είναι η Kraft και η ISOMAT, αξιόπιστοι  προμηθευτές με κριτήρια την ποιότητα των προϊόντων, τη συνέπεια και τον επαγγελματισμό!

Όμως η σχέση με τους πελάτες δεν σταματά με την αγορά των προϊόντων, οι συμβουλές για τη σωστή επιλογή, αλλά και χρήση τους, είναι η εγγύηση για το επιθυμητό αποτέλεσμα!


Υπεύθυνος καταστήματος: Σάκης Ανδριγιαννάκης

Τυμπάκι – Ηρακλείου-Κρήτης

Τηλέφωνο 28920 51346

FB ΑΝΔΡΙΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

Σχολιάστε