Πως να τρομάξεις ένα τέρας, από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

Πως να τρομάξεις ένα τέρας, από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

Και ποιος δεν θυμάται έστω ένα παραμύθι, με πρωταγωνιστή ένα τέρας ή και περισσότερα…Μάλιστα δεκαετίες πριν όταν οι γονείς και οι παπούδες μας ήταν παιδιά, τα παραμύθια αυτά ήταν αυτοσχέδια και τα διηγούνταν οι μεγαλύτεροι στους μικρότερους, τα κρύα βράδια του Χειμώνα μπροστά από το αναμμένο τζάκι…

Στα σύγχρονα παραμύθια συχνά διαδραματίζονται ιστορίες με σκανταλιάρικα τερατάκια, ο ρόλος των οποίων όμως δεν είναι για να τρομάξει τα παιδιά, αλλά για να τα διασκεδάσει, να τα φέρει πιο κοντά στη διαφορετικότητα και σίγουρα να τους περάσει κάποιο μήνυμα…

Αν λοιπόν και στα δικά σας παιδιά αρέσουν αυτές οι ιστορίες, διαβάστε τους το βιβλίο της Γιάνα Μπάουερ, Πως να τρομάξεις ένα τέρας, από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ.

Μία πολύ προσεγμένη έκδοση, για παιδιά από 4 ετών, που τους αρέσουν οι περιπέτειες! Οι λεπτομέρειες στην εικονογράφιση, θυμίζουν ένα πολυτελές κόμικ! Μία πολύ όμορφη πρόταση και για δώρο, σε φίλους και συμμαθητές των παιδιών μας!

Υπάρχει τέρας κάτω από το κρεβάτι σου; Μήπως είναι χοντρό, μονόφθαλμο και με μεγάλα κοφτερά δόντια; Τότε είναι ένα τέρας ΣΙΧΑΜΕΝΟ. Μην ανησυχείς καθόλου, όμως, γιατί τρέμει τις μπάντες των χάλκινων! Δεν έχεις παρά να παίξεις δυνατά κάποιο εμβατήριο. Κι αν όμως δεν είναι ΣΙΧΑΜΕΝΟ αλλά ΔΟΝΤΑΡΑΣ; Ή ακόμα και ΜΑΛΛΙΑΡΟ; Θέλεις μια καλή συμβουλή; Φώναξε τον ΟΤΟ ΑΚΡΙΔΑ!
Δείξε θάρρος! Όλα τα τέρατα έχουν ένα αδύνατο σημείο. Και ο Ότο θα το βρει!

Το βιβλίο “Πως να τρομάξεις ένα τέρας”, από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ θα το βρεις εδώ

Σχολιάστε