Η νέα σχολική χρονιά ξεκινάει από το …Λυχνάρι!!!

Η νέα σχολική χρονιά ξεκινάει από το …Λυχνάρι!!!

Η επιστροφή στο σχολείο ξεκινάει ευχάριστα και δημιουργικά με την αναζήτηση όλων των απαραίτητων ειδών που θα βοηθήσουν τους μαθητές να οργανώσουν τη σχολική τους τσάντα, αλλά και το γραφείο τους!

Ένας αγαπημένος προορισμός μικρών και μεγάλων, είναι το Βιβλιοχαρτοπωλείο Λυχνάρι στις Μοίρες, ένα σύγχρονο κατάστημα στο χώρο του βιβλίου, των σχολικών ειδών, αλλά και της οργάνωσης του γραφείου σας.

Απίθανες σχολικές τσάντες με τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών, κασετίνες, παγούρια, φαγητοδοχεία, γραφική ύλη, ξενόγλωσσα βιβλία, λογοτεχνικά βιβλία, βοηθήματα, είδη χειροτεχνίας, χαρτικά, παιχνίδια, δώρα…

Το βιβλιοχαρτοπωλείο Λυχνάρι, με 31 χρόνια εμπειρίας, μας προτείνει τις πιο ολοκληρωμένες προτάσεις για τον εξοπλισμό και την οργάνωση του μαθητή, του εκπαιδευτικού, του σχολείου, του γραφείου ή της επιχείρησης.

Επίσης για όσους βρίσκονται μακριά από το φυσικό κατάστημα, υπάρχει και το διαδικτυακό www.lichnari.gr,  Όμως όποιο και να επιλέξετε για τις αγορές σας, η εξυπηρέτηση από το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό είναι άψογη!

Το Βιβλιοχαρτοπωλείο “Λυχνάρι” εύχεται σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς καλή σχολική χρονιά!

Βιβλιοχαρτοπωλείο “Λυχνάρι”: Υπεύθυνος Νικόλαος Θεοδωράκης
Διεύθυνση: Μοίρες Ηρακλείου
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 28920 22279
Facebook: lichnari.vivliopolio
instagram:  lichnaribooks

 

Σχολιάστε