Το μεγάλο βιβλίο του διαστήματος

Το μεγάλο βιβλίο του Διαστήματος, της Καμίλα ντε λα Μπεντογιέρ από τις εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ, είναι ένα βιβλίο γνώσεων για μια υπέροχη περιπλάνηση στον κόσμο του Διαστήματος! 

Τι είναι το Διάστημα, το εξωτερικό διάστημα, το ηλιακό σύστημα, η διαστημική εποχή…Πληροφορίες για τους πλανήτες, για το πως γεννήθηκε το σύμπαν, για τη γη και τη σελήνη, για τη ζωή των αστεριών, τους γαλαξίες, τους κομήτες, για τα ταξίδια στο διάστημα…

Κείμενα μικρά, με συμπυκνωμένη γνώση εκατοντάδων ετών προσαρμοσμένη για τους μικρούς μας αναγνώστες, σε συνδυασμό με την πολύ εντυπωσιακή εικονογράφιση, από τον Άαρον Κούσλεϊ, κάνουν το ταξίδι στον κόσμο του διαστήματος πραγματικά συναρπαστικό!

Επίσης στις τελευταίες σελίδες του βιβλίου υπάρχει το λεξικό του διαστήματος, τι είναι ο αέριος γίγαντας, ο διάττων αστέρας, η ακτινοβολία ακτίνων χ κτλ, ενώ οι μικροί αναγνώστες θα διασκεδάσουν κυνηγώντας διάττοντες αστέρες στις σελίδες του βιβλίου…

Μία εξαιρετική έκδοση και στο θέμα ποιότητας χαρτιού και εκτύπωσης όπου σε συνδυασμό κειμένων και γραφικών στοιχείων κάνουν το ταξίδι στο διάστημα ακόμα πιο απολαυστικό! Ένα βιβλίο που αξίζει να έχει μία θέση σε κάθε παιδική βιβλιοθήκη!

Για παιδιά από 5 έως 11 ετών

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΡΟΧΕΣ ΜΕΤΕΩΡΙΤΩΝ ΕΩΣ ΤΟΥΣ ΛΑΜΠΕΡΟΥΣ ΓΑΛΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΘΑΜΒΩΤΙΚΟΥΣ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥΣ, ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ!

Το μεγάλο βιβλίο του Διαστήματος, από τις εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ θα το βρείτε εδώ

 

Σχολιάστε