Κάβα STEFANOUDAKIS Wine and Spirit, προσιτή πολυτέλεια!

Κάβα STEFANOUDAKIS Wine and Spirit, προσιτή πολυτέλεια!

Σ’ ένα καλαίσθητο και ατμοσφαιρικό χώρο, η κάβα STEFANOUDAKIS  Wine and Spirit, στην πόλη του Τυμπακίου, αποτελεί μία από τις πιο ενημερωμένες κάβες του νησιού, προσφέροντας προϊόντα υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές.

Από το 1993 οι ιδιοκτήτες  Δημήτρης και  Φωτεινή Στεφανουδάκη, με συνεχή κατάρτιση και ενημέρωση, εμπειρία και γνώση στο κρασί και στα οινοπνευματώδη, μας δίνουν την ευκαιρία να επιλέξουμε ανάμεσα σε μια τεράστια ποικιλία ετικετών και προτάσεων, καλύπτοντας τις προσδοκίες και των πιο απαιτητικών.

Εδώ  θα βρείτε κρασιά ελληνικά και εισαγωγής, και σε συσκευασίες magnum, οινοπνευματώδη ποτά (vodka,whisky, tequila, Gin, Rum, Λικέρ, Vermouth, Σαμπάνιες και Αφρώδη κρασιά), μπύρες, ποικιλία αποσταγμάτων (ούζο, ρακή εμφιαλωμένη), αλλά και premium ετικέτες ποτών.

Όμως θα εντυπωσιαστείτε και με τις ιδιαίτερες συνθέσεις σε καλάθια, προτάσεις για επιχειρηματικά δώρα, ενώ μεγάλη είναι η γκάμα  πούρων από τους πιο γνωστούς Κουβανέζικους οίκους, συντηρούμενα στις βέλτιστες συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας για να διατηρείται ανέπαφο το άρωμα και η γεύση τους!

Φεύγοντας, μην ξεχάσετε να προμηθευτείτε τις αυθεντικές βέλγικες τρούφες, σε ποικιλία γεύσεων!

 

Η αποκλειστική αντιπροσώπευση μεγάλων οίκων, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, η άριστη ποιότητα και η προσιτές τιμές είναι στα πλεονεκτήματα της κάβας STEFANOUDAKIS wine and spirit, κατατάσσοντας την στις επιχειρήσεις της περιοχής που ξεχωρίζουν!


Κάβα ΣΤΕΦΑΝΟΥΔΑΚΗΣ,  χονδρική και λιανική πώληση

Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα έως Σάββατο 09.00-21.00

Τηλ. : 28920 91222
e-mail : [email protected]
Fax : 28920 91228
Διεύθυνση: Κεντρική Λεωφόρος Τυμπακίου
FB Cash and Carry Stefanoudakis

Σχολιάστε