Astro Smile Dental Clinic, στόχος η υψηλής ποιότητας οδοντιατρική φροντίδα

Astro Smile Dental Clinic, στόχος η υψηλής ποιότητας οδοντιατρική φροντίδα

Μια υπερσύγχρονη οδοντιατρική κλινική δημιουργήθηκε πρόσφατα στην πόλη του Τυμπακίου. Πρόκειται για το Astro Smile Dental Clinic, της Χειρουργού-Οδοντιάτρου Τίνας Αστρινάκη.

Το Astro Smile, λειτουργεί από το 2013, όμως η ανάγκη για υψηλής ποιότητας οδοντιατρική φροντίδα, στάθηκε αφορμή για τη δημιουργία ενός νέου χώρου, πλήρως εξοπλισμένου με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, στελεχωμένου με έμπειρο ιατρικό προσωπικό, άρτια εκπαιδευμένο σε όλες τις οδοντιατρικές ειδικότητες.

Μια επιστημονική ομάδα εξειδικευμένων οδοντιάτρων, συνεργάζονται με επίκεντρο τον ασθενή, παρέχοντας εξατομικευμένα σχέδια θεραπείας.

Από την πρόληψη ως πλέον σύνθετα σχέδια πλήρους αποκατάστασης, ικανοποιούνται οι ανάγκες και οι απαιτήσεις κάθε ασθενή σε όλο το φάσμα της οδοντιατρικής, εφαρμόζοντας καινοτόμες μεθόδους και χρησιμοποιώντας τεχνολογίες αιχμής.


Στο Astro Smile Dental Clinic παρέχονται υπηρεσίες όπως:

-Αισθητική οδοντιατρική
-Όψεις ρητίνης – όψεις πορσελάνης
-Αισθητικές εμφράξεις ρητίνης
-Επένθετα
-Λεύκανση δοντιών
-Λεύκανση ούλων
-Θεραπείες / αναίμακτη χειρουργική με laser
-Αντιμετώπιση συμπτωμάτων των αφθών και του επιχείλιου έρπητα
-Εμφυτεύματα
-Οστικές αναπλάσεις – μοσχεύματα
-Περιοδοντολογία
-Ορθοδοντική
-Αόρατη ορθοδοντική με διαφανείς νάρθηκες
-Χειρουργική στόματος
-Πανοραμικές και κεφαλομετρικές ακτινογραφίες
-Θεραπείες προσώπου με Υαλουρονικό οξύ – fillers

Στις μέρες μας ο οδοντίατρος καλείται να δώσει στον ασθενή ένα τέλειο χαμόγελο, τόσο λειτουργικά όσο και αισθητικά, αναλαμβάνοντας ένα επιπρόσθετο ρόλο, στο πλαίσιο της Αισθητικής Οδοντιατρικής.
Στόχος, η απαλλαγή από τις ρυτίδες στην περιοχή γύρω από το στόμα και όχι μόνο, με εφαρμογές έγχυσης μικρών δόσεων υαλουρονικού ή άλλων δερματικών fillers. Πρόκειται για μια ανώδυνη διαδικασία διάρκειας μερικών λεπτών.

Με το υαλουρονικό μπορούν να διορθωθούν:
-Περιστοματικές ρυτίδες
-Περίγραμμα χειλιών και αύξηση του όγκου τους
-Ρινοπαρειακές αύλακες
-Ουλές και σημάδια
-Ασυμμετρίες στο πρόσωπο

Στόχος η υψηλής ποιότητας οδοντιατρική φροντίδα για κάθε ασθενή!

Στο AstroSmile Dental Clinic, αξιοποιείται η πλέον σύγχρονη τεχνολογία με στόχο τη συνολική αντιμετώπιση και την ολοκληρωμένη οδοντιατρική φροντίδα

Με σεβασμό στον άνθρωπο παρέχονται θεραπείες ελάχιστης δυνατής παρέμβασης και αποτελέσματα που χαρακτηρίζονται από αισθητική, λειτουργικότητα και αντοχή στο χρόνο.


Η ομάδα του Astro Smile Dental Clinic, απαρτίζεται από τους:

Αστρινάκη Τίνα, Χειρουργός Οδοντίατρος, DDS

Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή Αθήνας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου το 2011 και στη συνέχεια ασκήθηκε ως χειρουργός οδοντίατρος σε πρότυπη οδοντιατρική κλινική για δύο έτη.

Το 2013 ίδρυσε το οδοντιατρικό κέντρο AstroSmile με στόχο τη συνολική αντιμετώπιση του οδοντιατρικού ασθενή και την εξειδικευμένη φροντίδα με έδρα το Τυμπάκι Ηρακλείου.

Συνέχισε την επιμόρφωσή της στο Μετεκπαιδευτικό Πρόγραμμα της Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών όπου έλαβε δίπλωμα Διαγνωστικής και Ακτινολογίας το 2014.

Το 2022 εγκαινίασε ένα νέο ιδιόκτητο χώρο, σχεδιασμένο ώστε να πληροί τις προδιαγραφές μίας σύγχρονης οδοντιατρικής κλινικής και να ικανοποιεί συνολικά τις ανάγκες και τις απαιτήσεις όλου του φάσματος της οδοντιατρικής περίθαλψης.

Παρακολουθεί πλήθος προγραμμάτων και σεμιναρίων συνεχιζόμενης εκπαίδευσης με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις Αισθητικές Αποκαταστάσεις.

Έχει εθελοντική δράση σε Προγράμματα Στοματικής Υγείας και Πρόληψης για παιδιά, υπό την αιγίδα του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου και των Γιατρών του Κόσμου. Εκτός από τη μητρική της γλώσσα μιλάει Αγγλικά και Γερμανικά.

Γνήγου Μαρία, Περιοδοντολόγος – εμφυτευματολόγος, DDS MSc

Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή Αθήνας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου το 2017.

Το 2022 ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα του εργαστηρίου Προληπτικής Οδοντιατρικής Περιοδοντολογίας και Βιολογίας Εμφυτευμάτων στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Έκτοτε συνεχίζει τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο της Γένοβας στην Ιταλία, όπου εκπαιδεύεται στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα με τίτλο Οδοντιατρική με Laser.

Εξασκεί την ειδικότητά της σε οδοντιατρικές κλινικές στη Θεσσαλονίκη και στην Κρήτη.

Είναι μέλος της Ελληνικής περιοδοντολογικής εταιρείας με μεγάλη ερευνητική δραστηριότητα και πλήθος δημοσιεύσεων, ενώ στα πλαίσια της συνεχούς επιμόρφωσης παρακολουθεί διεθνή συνέδρια και σεμινάρια.

Έχει εθελοντική δράση ως γενικός οδοντίατρος στην κλινική Στοματικής και Γναθοπροσωπικής χειρουργικής στο στρατιωτικό νοσοκομείο 424 ΓΣΝΕ Θεσσαλονίκης, όπως επίσης στο ΓΝΑ Ευαγγελισμός.

Είναι συνεργάτης και πολύτιμο μέλος του ιατρείου με μεγάλη συνεισφορά στην τεχνογνωσία και την επιστημονική κατάρτιση της ομάδας μας.

Μεσημέρη Κατερίνα, Ειδικός Ορθοδοντικός, DDS MSc

Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή Αθήνας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου το 2001.

Για την εξειδίκευσή της στην ορθοδοντική παρακολούθησε τριετές αναγνωρισμένο πρόγραμμα ειδικότητας στο πανεπιστήμιο Heinrich-Heine του Düsseldorf και το 2007 της απενεμήθη ο τίτλος της ειδικότητας στην Ορθοδοντική.

Ολοκληρώνοντας της σπουδές της προτάθηκε υποψηφιότητα Διδάκτωρ στο Πανεπιστήμιο του Düsseldorf, ενώ το ίδιο έτος έλαβε το Βραβείο “Best Poster Award” από την European Orthodontic Society στο Βερολίνο.

Έκτοτε εξασκεί την Ορθοδοντική στο Βερολίνο, στην Αθήνα και στην Κρήτη σε ασθενείς όλου του ηλικιακού φάσματος. Στα πλαίσια της συνεχούς επιμόρφωσης παρακολουθεί διεθνή συνέδρια και σεμινάρια.

Έχει εθελοντική δράση σε Προγράμματα Στοματικής Υγείας και Πρόληψης στο ιατρείο κοινωνικής αλληλεγγύης του ΠΙΚΠΑ και εκτός από τη μητρική της γλώσσα μιλάει Αγγλικά και Γερμανικά.

Είναι συνεργάτης και πολύτιμο μέλος του ιατρείου από την αρχή της λειτουργίας του το 2013.

Σχολιάστε