Ταβέρνα ARISTODIMOS στο Καλαμάκι: Άριστα σε όλα!!!

Το Καλαμάκι Δήμου Φαιστού, είναι ένας σχετικά νέος οικισμός, η ανάπτυξη του οποίου φαίνεται να ξεκινάει μετά το 1970.  Το χωριό έχει χτιστεί κατά μήκος της παραλίας, που ξεδιπλώνεται κατά μήκος του κόλπου της Μεσαράς και βρίσκεται ανάμεσα στα Μάταλα και το Τυμπάκι, 65 χλμ νοτιοδυτικά του Ηρακλείου και ανήκει στην περιφέρεια του Καμηλαρίου.

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα παραθεριστικό οικισμό, με μια απέραντη και οργανωμένη παραλία, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το μπάνιο τους, αλλά και το φαγητό ή τον καφέ τους στα εστιατόρια και τα cafe του χωριού. Όμως πολλοί είναι οι ξένοι και ντόπιοι επισκέπτες που επιλέγουν το Καλαμάκι για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, με τις υπηρεσίες των τουριστικών καταλυμμάτων να βρίσκονται σε πολύ υψηλό επίπεδο!

Μια από τις επιχειρήσεις που ξεχωρίζει είναι το Aristodimos, taverna and Luxury apartments & Suites, που βρίσκεται στην ανατολική πλευρά της παραλίας του Καλαμακίου, προς τον Κομμό. Ένα σταθερό σημείο συνάντησης για όλες τις ώρες της ημέρας!

Το εστιατόριο ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΣ, εδώ και 15 χρόνια προσφέρει στους πελάτες του ένα υπέροχο ταξίδι γευστικών απολαύσεων, δίνοντας προσοχή στη λεπτομέρεια και αναδεικνύοντας τις αγνές πρώτες ύλες. Εδώ θα απολαύσετε μοναδικά πιάτα, με γεύσεις ελληνικής κουζίνας, φρέσκο ψάρι και θαλασσινά, ορεκτικά, αλλά και όλων των ειδών τα κρεατικά, συνοδεύοντας τα με κάποια από τις ετικέτες της ενημερωμένης λίστας κρασιών, ούζο, ρακή ή μπύρα!

Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση, με ιδιοκτήτες τη Μαρία Γιαννακάκη, τον Μάνο και τον Άρη Κυραλάκη, οι οποίοι έχουν δημιουργήσει έναν υπέροχο χώρο, με την προσωπική τους σφραγίδα, σε κάθε του γωνιά!

Μέσα σε ένα όμορφο περιβάλλον, μια ανάσα από τη θάλασσα και με θέα το νότιο Κρητικό Πέλαγος, το εστιατόριο Aristodimos, σας προδιαθέτει να απολαύσετε το μπάνιο σας στη δωρεάν οργανωμένη παραλία και τις άνετες ξαπλώστρες που διαθέτει, αλλά και να δοκιμάσετε τις ιδιαίτερες γεύσεις της κουζίνας του.

Επίσης κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, στο χώρο του εστιατορίου υπάρχει η δυνατότητα να πραγματοποιήσετε το γάμο σας ή τη βάπτιση του παιδιού σας.

Luxury apartments & Suites

Όμως και για εσάς που θέλετε άνεση και πολυτέλεια, στις διακοπές σας, τα διαμερίσματα-suites, Aristodimos, είναι αυτό που αναζητάτε για μοναδικές στιγμές χαλάρωσης, με θέα το απέραντο γαλάζιο, σε συνδυασμό με την κρητική φιλοξενία!

Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ

Υπεύθυνοι καταστήματος Μαρία Γιαννακάκη, Μάνος Κυραλάκης, Άρης Κυραλάκης

Τηλέφωνο επικοινωνίας 2892045008

FB aristodimosrestaurant

Instagram aristodimosrestaurant

http://www.aristodimos.com/

Σχολιάστε