Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα, ξεκινά από την Πλατεία των Ευχών, στο Τυμπάκι!

Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα, ξεκινά από την Πλατεία των Ευχών, στο Τυμπάκι!

Σε απόλυτα εορταστικό κλίμα ξεκινάει ο Δεκέμβριος στην πόλη του Τυμπακίου, με τον Πολιτιστικό Σύλλογο να δίνει το σύνθημα της αντίστροφης μέτρησης για τα Χριστούγεννα!

“Η Πλατεία των ευχών”, όπως ονομάζεται το project των εκδηλώσεων θα έχει σημείο αναφοράς την κεντρική πλατεία της πόλης, στην οποία θα στηθούν και θα λειτουργήσουν τα ξύλινα σπιτάκια, ενώ στον ίδιο χώρο θα λάβουν χώρα και διάφορες εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους, φωταγώγηση χριστουγεννιάτικου δέντρου, κάλαντα, δραστηριότητες για τα παιδιά κτλ.

Όμως την παραμονή των Χριστουγέννων θα πραγματοποιηθεί και το 1ο South Santa Run, μικροί μεγάλοι θα ντυθούν Αγιοβασίληδες και θα τρέξουν μια μικρή διαδρομή στην πόλη, με αφετηρία και τερματισμό στην πλατεία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Π.Σ.
“¨Η πλατεία των ευχών¨ και θα ισχύσει για όλο το μήνα Δεκέμβριο.Θα λειτουργήσουν επίσης ξύλινα σπιτάκια και σπιτάκι με Άγιο Βασίλη που θα βγαζει φωτογραφίες με τα παιδιά. Θα χαρούμε να σας έχουμε κοντά μας σε αυτή μας τη προσπάθεια με σκοπό να κάνουμε τα Χριστούγεννα στις καρδιές των μικρών μας φίλων μοναδικα και φωτεινά.
Ακόμη, σας επισυνάπτουμε στη διαδρομή του 1ου SOUTH SANTA RUN που θα λάβει χώρα στις 24 Δεκεμβρίου στις 12 μ.μ και θα είναι μια διαφορετική διοργάνωση που ελπίζουμε να γίνει θεσμός. Θα ντυθούμε όλοι μαζί μικροί, μεγάλοι Αγιοβασίληδες εκείνη την μέρα και θα τρέξουμε μια μικρή διαδρομή σε όλο το Τυμπάκι με αφετηρία και τερματισμό την πλατεία μας. Κοστος συμμετοχής για ενήλικες 10 ευρώ( ηλικίες 10 ετών και άνω) και για μικρούς 7 ευρώ (ηλικίες 5-9) Δηλώσεις συμμετοχής έως 17 Δεκεμβρίου.”

Σχολιάστε