Ο 1ος Σχολικός Αγώνας Δήμου Φαιστού, από το 3ο Δημοτικό Σχολείο Τυμπακίου

Ο 1ος Σχολικός Αγώνας Δήμου Φαιστού, από το 3ο Δημοτικό Σχολείο Τυμπακίου

Τον 1ο σχολικό αγώνα Δήμου Φαιστού, διοργανώνει ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Τυμπακίου, την Κυριακή 28 Μαΐου.
Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 09.00 το πρωί, από την είσοδο της Παιδικής Χαράς Τυμπακίου και θα αποτελείται από 3 διαδρομές 250μ, 500μ και 1000μ.
Όλοι οι αγώνες θα λάβουν μέρος στο ίδιο δρόμο με τον μεγαλύτερο αγώνα να καλύπτει τη διαδρομή μεταξύ του πάρκου δίπλα στο Τρίτο Δημοτικό Σχολείο και του πολυδύναμου Ιατρείου Τυμπακίου.
Έναρξη του πρώτου αγώνα 250μ στις 09:30πμ για τις Α-Β τάξεις Δημοτικού, του δεύτερου αγώνα 500μ στις 10πμ για τις Γ-Δ τάξεις Δημοτικού και του τρίτου αγώνα 1000μ στις 10:30πμ για τις Ε-ΣΤ τάξης Δημοτικού.
Στην ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 3ου Δημοτικού Σχολείου Τυμπακίου αναφέρει:
Ο αγώνας θα είναι δωρεάν για όλα τα παιδιά. Οι εγγραφές μπορούν να γίνουν είτε με τις υπεύθυνες που έχουν μοιραστεί και στα 3 δημοτικά του Τυμπακίου είτε στο E-mail : [email protected].
Σε κάθε αγώνα θα έχουμε απονομή μεταλλίων στους 3 πρώτους σε αγόρια και κορίτσια. Οι απονομές θα γίνουν περίπου 30’ μετά τη λήξη του τελευταίου αγώνα.
Στον αγώνα θα υπάρχει ιατρική κάλυψη.
Η διοργάνωση στηρίζεται από την Περιφέρεια Κρήτης.

Σχολιάστε