Ζώδια: Οι προβλέψεις της εβδομάδας…

Κριός

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει αρκετά θετικά για τα οικονομικά σας και πολλοί θα καταφέρετε να έχετε κάποια μυστική βοήθεια με το τρίγωνο Ηλίου-Ποσειδώνα ,το τρίγωνο Ερμή-Δία και το εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα που θα σας βοηθήσουν να έχετε θετικές εξελίξεις στην καριέρα σας αλλά να τακτοποιήσετε και κάποιες εκκρεμότητες.

Στις 16.11 η Αφροδίτη θα περάσει στον Τοξότη και θα έχετε περισσότερη εύνοια στα σχέδιά σας και κάποιες συνεργασίες ενώ θα έχετε εύνοια και σε ταξίδια ή σπουδές. Στις 17.11 θα περάσει και ο Ερμής στον Τοξότη ενώ στις 18.11 το εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα θα σας ευνοήσει επίσης στην καριέρα σας.

Η εβδομάδα θα κλείσει με το εξάγωνο Ηλίου-Δία που και πάλι θα σας ευνοήσει ωστόσο με το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα στο τέλος της εβδομάδας προσέχετε να έχετε ξεκάθαρες επαφές και να προσέχετε στις μετακινήσεις σας.

Ερωτικά οι δεσμευμένοι θα τακτοποιήσετε θέματα οικονομικά και κάποιοι ίσως να έχετε εύνοια και σε αποδοχές από το ταίρι σας. Ωστόσο θα είστε πιο κοντά και ερωτικά με το ταίρι σας και κάποιοι ίσως να κάνετε σχέδια και για κάποιο ταξίδι.

Οι αδέσμευτοι θα είστε αρκετά γοητευτικοί και ερωτικοί και κάποιοι ίσως να έχετε συναντήσεις με κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν ενώ κάποιοι ίσως να κάνετε μια νέα γνωριμία σε κάποια μετακίνησή σας.

Ταύρος

Ο Κρόνος με τον Ουρανό αυτή την εβδομάδα ήδη έχουν αρχίσει να απομακρύνονται και πολλοί ίσως να νοιώθετε κάπως πιο ήρεμα .Επίσης η εβδομάδα θα είναι πολύ ευνοϊκή για κάποιους από εσάς αφού το τρίγωνο Ηλίου-Ποσειδώνα ,το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία και το εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα από την αρχή της εβδομάδας θα σας ευνοήσει αρκετά και πολλοί θα έχετε εύνοια από συνεργάτες .θα πετύχετε κάποια σχέδιά σας και θα κάνετε σημαντικές συνεργασίες.

Στις 16.11 και 17.11. η Αφροδίτη και ο Ερμής θα περάσουν στον Τοξότη και θα κάνετε συζητήσεις για θέματα οικονομικά ενώ στις 18.11 το εξάγωνο Ηλίου-Πλούτωνα θα σας δώσει επίσης κάποια σημαντική βοήθεια από κάποιο συνεργάτη σας ή θα κάνετε μια συνεργασία με το εξωτερικό.

Ενώ και στις 20.11 το τρίγωνο Ηλίου-Δία θα σας φέρει εύνοια μέσα από φιλικά σας πρόσωπα και την καλή συνεργασία με μια ομάδα.Προσέχετε ωστόσο το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα και μη κάνετε περισσότερα έξοδα για να ευχαριστήσετε κάποιο φιλικό σας πρόσωπο.

Ερωτικά οι δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία αυτή την εβδομάδα να βελτιώσετε την επαφή σας με το ταίρι σας και να περάσετε όμορφα με φιλικά σας πρόσωπα ή να καταφέρετε κάποιους στόχους σας ,προσέχετε όμως προς το τέλος της εβδομάδας κάποιες ανασφάλειες σας.

Οι αδέσμευτοι θα περάσετε όμορφα με φίλους και θα κάνετε νέες γνωριμίες όμως προσέχετε να μην κάνετε υπερβολές στην προβολή του εαυτού σας.

Δίδυμοι

Η εβδομάδα θα αρχίσει αρκετά θετικά αφού με το τρίγωνο Ηλίου –Ποσειδώνα,το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία και το εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα θα σας δώσουν τη δυνατότητα να έχετε βελτίωση στην καριέρα σας και να τακτοποιήσετε θέματα καθημερινότητας.

Κάποιοι θα έχετε εύνοια και στην εργασία σας ενώ κάποιοι ίσως να έχετε και πληροφορίες για να ξεκινήσετε κάποια εργασία.Στις 16.11 θα περάσει η Αφροδίτη στον Τοξότη και πολλοί θα ευνοηθείτε και στις επαφές με συνεργάτες αλλά και σε νέες γνωριμίες ενώ και ο Ερμής ,κυβερνήτης σας από τις 17.11 στον Τοξότη θα ευνοήσει επαφές .

Στις 18.11 το εξάγωνο Ηλίου-Πλούτωνα θα σας φέρει επίσης βοήθεια σε κάποιους στόχους σας ίσως και από ένα φιλικό σας πρόσωπο ενώ το τρίγωνο Ηλίου-Δία στις 20.11 επίσης θα σας βοηθήσει σε επαγγελματικά θέματα.Προσέχετε ωστόσο την ίδια ημέρα το τετράγωνο ανάδρομου Άρη –Ποσειδώνα που ίσως να σας μην σας αφήσει να εκτιμήσετε σωστά κάποιες καταστάσεις .

Ερωτικά οι δεσμευμένοι θα ασχοληθείτε περισσότερο με υποχρεώσεις της καθημερινότητας ωστόσο ίσως να έχετε αρκετές προσκλήσεις και θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε όμορφα με φιλικά σας πρόσωπα.Κάποιοι θα ασχοληθείτε περισσότερο με το ταίρι σας και θα καταφέρετε να βελτιώσετε τη σχέση σας.

Οι αδέσμευτοι ίσως να κάνετε κάποια νέα γνωριμία μέσα στην εβδομάδα ενώ δεν αποκλείεται να έρθετε πιο κοντά με κάποιο άτομο μέσα από τον χώρο εργασίας σας .

Καρκίνος

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει αρκετά θετικά αφού το τρίγωνο Ηλίου-Ποσειδώνα ,το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία και το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα θα σας δώσει πολλές ευκαιρίες να πετύχετε τα σχέδιά σας,να ολοκληρώσετε κάποια δημιουργικά σας σχέδια ,να κάνετε ένα ταξίδι και να έχετε εύνοια ακόμη και σε οικονομικά θέματα.

Στις 16.11 η Αφροδίτη θα περάσει στον Τοξότη και κάποιοι θα προσέξετε περισσότερο τη διατροφή σας και θα έχετε εύνοια σε κάποια εργασία ενώ και ο Ερμής στις 17.11 θα φέρει συζητήσεις μέσα στην εργασία σας για κάποια σχέδια ή ανοίγματα.

Το τρίγωνο επίσης Ερμή-Δία ίσως να σας φέρει κάποια νέα συμφωνία ή πρόταση.Στις 18.11 το εξάγωνο Ηλίου-Πλούτωνα θα σας φέρει επίσης εύνοια σε δημιουργικές ή καλλιτεχνικές συνεργασίες ενώ και το τέλος της εβδομάδας θα είναι θετικό με το τρίγωνο Ηλίου-Δία επίσης θα σας φέρει ευχάριστες συναναστροφές παρόλο που ίσως να απογοητευτείτε από κάποιο θέμα της καριέρας σας.

Ερωτικά οι δεσμευμένοι θα έχετε ευχάριστες στιγμές με τα παιδιά σας και θα έχετε αρκετό χρόνο για να περάσετε όμορφα και να διασκεδάσετε με το ταίρι σας ενώ κάποιοι ίσως να ρυθμίσετε πιο όμορφα την καθημερινότητα μέσα στο σπίτι σας.

Οι αδέσμευτοι θα έχετε αρκετές προκλήσεις και θα φλερτάρετε ενώ πολλοί από εσάς ίσως να προχωρήσετε σε μια σχέση με κάποια γνωριμία που έχετε κάνει αλλά και πολλοί με κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν.

Λέων

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με το τρίγωνο Ηλίου-Ποσειδώνα που ίσως να σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε θέματα οικονομικά ,το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία που θα σας βοηθήσει να κάνετε οικονομικές συμφωνίες και το εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα που ίσως να σας φέρει έσοδα από την εργασία σας αλλά και οικονομική υποστήριξη από κάποιο συνεργάτη.

Στις 16.11 θα περάσει η Αφροδίτη στον Τοξότη μαζί με τον Ερμή που θα ακολουθήσει στις 17.11 και θα έχετε περισσότερη τύχη σε κάποια σχέδιά σας. Την ίδια ημέρα το εξάγωνο Ηλίου-Πλούτωνα επίσης θα σας βοηθήσει στα επαγγελματικά σας ενώ και το τέλος της εβδομάδας θα είναι αρκετά θετικό με το τρίγωνο Ηλίου-Δία που θα σας φέρει εύνοια επίσης.

Προσέχετε ωστόσο με το τετράγωνο ανάδρομου-Άρη-Ποσειδώνα να μην επανέλθετε σε παλιές συζητήσεις και να προσέχετε τον τρόπο που θα επικοινωνήσετε με φιλικά σας πρόσωπα.

Ερωτικά οι δεσμευμένοι θα επιλύσετε θέματα ίσως οικονομικά αλλά και κληρονομικά με την οικογένειά σας ενώ ίσως να έχετε και περισσότερη ερωτική διάθεση με το ταίρι σας.Κάποιοι θα έχετε επίσης ικανοποίηση από τα παιδιά σας αλλά και περισσότερο χρόνο για να διασκεδάσετε και να περάσετε όμορφα με το ταίρι σας.

Οι αδέσμευτοι θα έχετε ερωτικές προκλήσεις ενώ κάποιοι ίσως να κάνετε νέες γνωριμίες και να φλερτάρετε.

Παρθένος

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει αρκετά θετικά αφού το τρίγωνο Ηλίου-Ποσειδώνα ,το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία αλλά και το εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα θα σας φέρουν πολλές ευκαιρίες,προτάσεις,επαφές και γνωριμίες σημαντικές που θα που θα προωθήσουν κάποιους στόχους σας δημιουργικούς ή επαγγελματικούς.

Στις 16.11 η Αφροδίτη θα περάσει στον Τοξότη και θα ακολουθήσει στις 17.11 ο κυβερνήτης σας Ερμής και πολλοί θα ασχοληθείτε με θέματα σπιτιού και οικογένειας.Επίσης την ίδια ημέρα το τρίγωνο Ερμή-Δία θα ευνοήσει κάποια συνεργασία ενώ ίσως να έχετε και έσοδα από μια οικονομική συμφωνία ενώ και το τέλος της εβδομάδας θα είναι αρκετά θετικό σε συνεργασίες και συναντήσεις.

Ωστόσο από τα μέσα της εβδομάδας και μετά προσέχετε κάποια λάθη στην καριέρα σας και προσπαθήστε να είστε αρκετά οργανωμένοι για να μην κάνετε λάθη σε συναντήσεις και ραντεβού.

Ερωτικά οι δεσμευμένοι θα ασχοληθείτε κάποιοι από εσάς με το σπίτι και την οικογένειά σας και ίσως να θελήσετε να βελτιώσετε τον χώρο σας ή να καλέσετε αγαπημένα πρόσωπα ενώ πολλοί θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε τη σχέση με το ταίρι σας και κάποιοι να κάνετε το επόμενο βήμα.

Οι αδέσμευτοι θα κάνετε αρκετές γνωριμίες αυτή την εβδομάδα ωστόσο καλό θα είναι να μην βιαστείτε ώστε να κάνετε τη σωστή επιλογή.

Ζυγός

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει αρκετά θετικά αφού το τρίγωνο Ηλίου-Ποσειδώνα,το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία και το εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα θα φέρουν εύνοια στα οικονομικά σας ενώ θα καταφέρετε κάποιοι να επιλύσετε και κάποια θέματα οικογενειακά.

Στις 16.11 η Αφροδίτη,κυβερνήτης σας θα περάσει στον Τοξότη και θα νιώσετε πολύ καλύτερα ενώ θα κάνετε και αρκετές γνωριμίες και επαφές ενώ και ο Ερμής στις 17.11 που θα περάσει επίσης στον Τοξότη ίσως να σας φέρει σε επαφή με πρόσωπα από μακριά .

Την ίδια ημέρα το τρίγωνο Ερμή-Δία θα ευνοήσει συναντήσεις και συμφωνίες ενώ στις 18.11 με το εξάγωνο Ηλίου-Πλούτωνα ίσως να έχετε βοήθεια σε οικογενειακά θέματα αλλά ίσως να φιλοξενήσετε και κάποιο φιλικό σας πρόσωπο.Το τέλος της εβδομάδας θα είναι και πάλι θετικό για τα οικονομικά σας και για έσοδα μέσα από την εργασία σας ωστόσο καλό θα είναι να προσέχετε την υγεία σας αλλά και τον τρόπο που θα επικοινωνήσετε με το περιβάλλον σας.

Ερωτικά οι δεσμευμένοι θα καταφέρετε να βελτιώσετε αυτή την εβδομάδα την επικοινωνία με το ταίρι σας ενώ κάποιοι θα βελτιώσετε την καθημερινότητά σας και ίσως να έχετε και την ευκαιρία να βιώσετε όμορφες και ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σας ή να τακτοποιήσετε οικονομικά θέματα του σπιτιού.

Οι αδέσμευτοι θα κάνετε νέες γνωριμίες μέσα από το κοντινό σας περιβάλλον ενώ κάποιοι ίσως να λάβετε έντονο ενδιαφέρον από κάποιο πρόσωπο.Ωστόσο προσέχετε επιστροφές από άτομα που βρίσκονται μακριά ή από το παρελθόν γιατί ίσως να μην ξέρουν τι ακριβώς θέλουν.

Σκορπιός

Το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού έχει αρχίσει ήδη να απομακρύνεται και παρόλο που κάποιοι από εσάς ίσως να έχετε βιώσει έντονες καταστάσεις σταδιακά θα αρχίσετε κάπως να ηρεμείτε.

Ωστόσο για κάποιους από εσάς η εβδομάδα θα είναι αρκετά θετική αφού το τρίγωνο Ηλίου-Ποσειδώνα,το τρίγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιό σας με τον Δία αλλά και το εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα θα σας φέρει μεγάλη δημιουργικότητα,εύνοια και ευκαιρίες. Επίσης το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία στις 17.11 θα σας φέρει εύνοια στα οικονομικά σας ενώ το πέρασμα της Αφροδίτης και του Ερμή στον Τοξότη ίσως να σας φέρει και κάποια έσοδα.

Στις 18.11 το εξάγωνο Ηλίου-Πλούτωνα ίσως να σας φέρει κάποια σημαντική πληροφορία ή βοήθεια από το περιβάλλον σας ενώ και το τέλος της εβδομάδας θα είναι αρκετά θετικό για διασκέδαση .χόμπι συναντήσεις και επαφές.Προσέχετε ωστόσο να μην είστε παρορμητικοί με τα οικονομικά σας και μην κάνετε σπατάλες που θα μετανιώσετε αργότερα.

Ερωτικά οι δεσμευμένοι θα νιώθετε πιο κοντά στο ταίρι σας και κάποιοι που έχετε αποφύγει κάποιον χωρισμό σταδιακά θα αρχίσετε να ηρεμείτε. Ωστόσο πολλοί που ανήκετε στο 3ο δεκαήμερο θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε όμορφα με το ταίρι σας και τα παιδιά σας ή να πάρετε χαρά από τα παιδιά σας ωστόσο μην τους κάνετε όλα τα χατήρια.

Οι αδέσμευτοι θα έχετε μεγάλη εύνοια αυτή την εβδομάδα σε θέματα ερωτικά και θα έχετε την ευκαιρία να ερωτευτείτε ,ίσως να έχετε και συναντήσεις με πρόσωπα από το παρελθόν αλλά ίσως να νοιώθετε και μεγάλη ανασφάλεια.

Τοξότης

Η εβδομάδα θα είναι αρκετά θετική και θα υπάρξουν λόγοι που θα σας κάνουν να νιώσετε καλύτερα εσωτερικά και ψυχολογικά αφού το τρίγωνο Ηλίου-Ποσειδώνα ,το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία αλλά και το εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα θα σας δώσουν ικανοποίηση αλλά και κάποια σημαντική συνεργασία.

Στις 16.11 η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιό σας και θα ακολουθήσει και ο Ερμής στις 17.11 και θα φτιάξουν επίσης τη διάθεσή σας ενώ θα γίνεται και πιο επικοινωνιακοί .

Την ίδια ημέρα το εξάγωνο Ερμή-Δία ίσως να σας δώσει τη δυνατότητα να κάνετε κάποια συνεργασία ή να έχετε καλή επικοινωνία με συνεργάτες ωστόσο προσέχετε μέχρι και το τέλος της εβδομάδας υποσχέσεις που θα σας δώσουν αλλά και κάποια απογοήτευση που ίσως να πάρετε από κάποιο συνεργάτη σας.Το τέλος της εβδομάδας θα σας φέρει και πάλι ευκαιρίες αλλά προσπαθήστε να είστε νηφάλιοι στις αποφάσεις σας.

Ερωτικά οι δεσμευμένοι θα καταφέρετε να ξεκουραστείτε και να ηρεμήσετε αυτή την εβδομάδα και πολλοί θα έχετε τη στήριξη της οικογένειάς σας ωστόσο θέματα με τα παιδιά σας ίσως να σας απογοητεύσουν.

Οι αδέσμευτοι θα κάνετε νέες γνωριμίες και θα έχετε αρκετές επαφές ,πρόσωπα από το παρελθόν ίσως να επικοινωνήσουν μαζί σας ωστόσο προσέχετε και μην πάρετε άμεσα αποφάσεις.

Αιγόκερως

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με αρκετά καλές προοπτικές αφού θα έχετε έντονη κοινωνική ζωή,θα έχετε εύνοια μέσα από κάποια ομάδα ή κάποια συλλογική δραστηριότητα που συμμετέχετε με το τρίγωνο Ηλίου-Ποσειδώνα και το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία ενώ το εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα ίσως να σας φέρει κάποια πληροφορία που θα είναι θετική για κάποια εργασία.

Στις 16.11 η Αφροδίτη θα περάσει στον Τοξότη μαζί με τον Ερμή στις 17.11 και ίσως να θελήσετε να απομονωθείτε,να ηρεμήσετε και να ξεκουραστείτε ώστε να προετοιμάσετε κάποια σχέδιά σας.Το τρίγωνο Ερμή-Δία ίσως να σας φέρει ίσως να σας φέρει κάποια συνεργασία ή συμφωνία ενώ και στις 18.11 αλλά και στο τέλος της εβδομάδας θα έχετε ευχάριστες πληροφορίες και συναντήσεις.

Ωστόσο προσέχετε την φυσική σας κατάσταση από τα μέσα της εβδομάδας και μετά με το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα και καλό θα είναι να ξεκουράζεστε.

Ερωτικά οι δεσμευμένοι θα έχετε κάποιες θετικές εξελίξεις σε θέματα στόχων με το ταίρι σας ενώ ίσως να έχετε τη δυνατότητα να περάσετε όμορφα ή να κάνετε κάποιες εκδρομές με φίλους.Θέματα οικογενειακά ίσως να σας επηρεάσουν αλλά και θέματα καθημερινότητας.

Οι αδέσμευτοι ίσως να κάνετε πολλές γνωριμίες μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον και ίσως να έχετε κάποιες αμφιβολίες ωστόσο κάποιοι ίσως να κάνετε μια αναδρομή στο παρελθόν και να αναπολήσετε κάποιο πρόσωπο.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι περάσατε κάπως δύσκολα το προηγούμενο διάστημα και ίσως να χρειαστεί χρόνος ώστε να επανέλθετε στις ισορροπίες σας ωστόσο σταδιακά τα πράγματα θα βελτιωθούν και αυτή την εβδομάδα θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε θέματα που σας δυσκόλεψαν το προηγούμενο διάστημα κυρίως στην καριέρα σας.

Το τρίγωνο Ηλίου-Ποσειδώνα από την αρχή της εβδομάδας και το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία ίσως να σας φέρουν έσοδα αλλά και με το εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα ίσως να έχετε και κάποια μυστική υποστήριξη. Στις 16.11 η Αφροδίτη θα περάσει στον Τοξότη και θα ευνοηθούν έσοδα από την καριέρα σας αλλά και συναντήσεις με φιλικά σας πρόσωπα ενώ πολλοί θα κάνετε και κάποια συνεργασία με το τρίγωνο Ερμή-Δία.

Στις 17.11 θα περάσει και ο Ερμής στον Τοξότη και ίσως να έχετε επαφές για κάποια σχέδιά σας ενώ και προς το τέλος της εβδομάδας θέματα καριέρας θα έχουν σπουδαία ώθηση. Προσέχετε μόνο το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα και μην κάνετε σπατάλες ,προσέχετε στις μετακινήσεις σας αλλά και σε προτάσεις που θα σας γίνουν.

Ερωτικά οι δεσμευμένοι θα ασχοληθείτε περισσότερο με κάποιες υποχρεώσεις σας ωστόσο κάποιοι θα έχετε προσκλήσεις και συναντήσεις με φιλικά σας πρόσωπα.Προσέχετε από τα μέσα της εβδομάδας και μετά τον τρόπο που θα επικοινωνήσετε με το ταίρι σας και μην κάνετε παράπονα.

Οι αδέσμευτοι θα βγείτε και ίσως να έχετε και κάποιες επαγγελματικές εκδηλώσεις που θα πρέπει να παρευρεθείτε και ίσως να πάρετε και κάποια αναγνώριση ωστόσο θα έχετε και αρκετές κατακτήσεις .Προσέχετε ωστόσο να μην υπερβάλλετε προβάλλοντας τον εαυτό σας ως απογοητευμένο.

Ιχθύς

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει αρκετά θετικά με το τρίγωνο του Ηλίου-Ποσειδώνα ,το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία και το εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα που θα σας φέρουν αρκετή εύνοια στα σχέδιά σας αλλά σε νομικά,σε θέματα εξωτερικού και σπουδές.        Η Αφροδίτη στον Τοξότη από τις 16.11 θα φέρει εύνοια και καλές σχέσεις στην καριέρα σας ενώ το τρίγωνο Ερμή-Δία την ίδια ημέρα θα σας ευνοήσει σε κάποια συνεργασία.

Στις 17.11 θα περάσει και ο Ερμής στον Τοξότη και θα έχετε αρκετές επαφές με συνεργάτες μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο ενώ το εξάγωνο Ηλίου-Πλούτωνα στις 18.11 ίσως να σας φέρει μια σημαντική βοήθεια ή πληροφορία από κάποιο φιλικό σας πρόσωπο.

Η εβδομάδα θα κλείσει αρκετά θετικά με το τρίγωνο Ηλίου-Δία που θα σας φέρει θετικές εξελίξεις σε καθημερινότητα και εργασία ωστόσο προσέχετε το τετράγωνο ανάδρομους Άρη-Ποσειδώνα και μην εμπιστευτείτε εύκολα λόγια τρίτων αλλά μην πιστέψετε και σε υποσχέσεις.

Ερωτικά οι δεσμευμένοι κάποιοι ίσως να επισημοποιήσετε τη σχέση σας ή να την προβάλλετε κοινωνικά ενώ κάποιοι ίσως να κάνετε ένα όνειρο σας πραγματικότητα για κάποιο σχέδιό σας ή ένα ταξίδι.Προσέχετε ωστόσο έξοδα που ίσως κάνετε αλλά και κάποια γκρίνια που ίσως να έχετε .Κάποιοι ίσως να πρέπει να ξαναδείτε και βλάβες μέσα στο σπίτι.

Οι αδέσμευτοι θα βγείτε έξω και θα έχετε προσκλήσεις ωστόσο κάποιοι ίσως να κάνετε το όνειρό σας πραγματικότητα με κάποιο πρόσωπο που θέλατε αρκετό καιρό.Ωστόσο κάποιοι μην εμπιστευτείτε άτομα από τον επαγγελματικό σας χώρο που ίσως να επιστρέψουν στη ζωή σας.

Διαβάστε περισσότερα για τα άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Σχολιάστε