Η πρώτη πτήση από το Καζακστάν στο Ηράκλειο, με κυβερνήτη τον συντοπίτη μας Νίκο Τσακίρη

Στο αεροδρόμιο Ηρακλείου “Νίκος Καζαντζάκης” αναμένεται να προσγειωθεί την Πέμπτη 02 Ιουνίου (15.20μμ) η πρώτη πτήση από το Αλμάτι του Καζακστάν, με κυβερνήτη τον συντοπίτη μας Νίκο Τσακίρη.

Σύμφωνα με το Holiday News, πρόκειται για την πτήση της Air Astana την οποία θα πλαισιώνουν γύρω στα 30 περίπου άτομα μεταξύ των οποίων υψηλόβαθμα στελέχη της αεροπορικής εταιρείας, δημοσιογράφοι, influencers και bloggers από το Καζακστάν.

Μάλιστα την πτήση θα προσγειώσει στο Ηράκλειο σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες ο συντοπίτης μας, κυβερνήτης της πτήσης, Νίκος Τσακίρης.

Η Air Astana με έδρα το Αλμάτι του Καζακστάν, θα πετά non-stop από τους δύο κόμβους της Νουρ-Σουλτάν και Αλμάτι προς το Ηράκλειο.
Όλες οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται με την τελευταία γενιά αεροσκαφών Airbus A321LR, κάθε Δευτέρα και Τετάρτη (αναχώρηση από το Νουρ-Σουλτάν) και Τρίτη και Πέμπτη (αναχώρηση από το Αλμάτι).
Ιδιαίτερα το Αλμάτι είναι αεροδρόμιο- κόμβος με πολλές transit πτήσεις από την Ασία, αλλά και τη Ρωσία, γεγονός που αυξάνει δυνητικά αφίξεις επισκεπτών από προορισμούς που ως τώρα δεν είχαν αναφορά στην Κρήτη!

Σχολιάστε