Κολατσιό στο λιομάζωμα…

|

Αν και η ελαιοκομική περίοδος ξεκινά αρχές του Νοέμβρη, τα τελευταία χρόνια οι βιοκαλλιεργητές ξεκινάνε το λιομάζωμα, ένα μήνα πριν, για την παραγωγή αγουρέλαιου. Έτσι λοιπόν κάποιοι αγρότες και από την περιοχή μας ήδη έχουν ξεκινήσει τη συλλογή του ελαιοκάρπου. 

Όμως το λιομάζωμα είναι μια δύσκολη και κουραστική δουλειά, οπότε ένα καλό κολατσιό είναι απαραίτητο! Βέβαια οι περισσότεροι επιλέγουν την εύκολη λύση, τυρόπιτες, κρουασάν κτλ. υπάρχουν όμως και αυτοί που επιμένουν παραδοσιακά!

Όπως οι αγρότες της φωτογραφίας μας που επιλέγουν ψωμί, ελιές, τυρί, αυγό, τομάτα, άντε και κανά μεζεδάκι!

Προηγούμενες

Καθαριότητα και φρεσκάδα με φυσικά υλικά!

Η παρέλαση και το κόστος για την ενδυμασία των μαθητών…

Επόμενη

Σχολιάστε