Ευτυχώς που υπάρχουν αδέλφια!

Κάποιοι από εμάς έχουν αδέλφια. Εσύ; Μια παρέα παιδιών διηγούνται τις εμπειρίες τους σχετικά με τη ζωή με τα αδέλφια τους! Και μπορεί να νιώθεις ότι με τον ερχομό του αδελφού σου η αγάπη των γονιών θα μοιραστεί ή ότι είναι βάσανο να είσαι πλέον ο μεγαλύτερος αδερφός, όμως έχει και τα θετικά του!

Είναι συναρπαστικό ν’ αποκτάς αδελφάκι! Φέρνει όμως κι ένα σωρό αλλαγές. Η Μαίρη το διαπιστώνει όταν γεννιέται ο Ιάκωβος, το μικρότερο παιδί της οικογένειας. Ευτυχώς που έχει τους φίλους της απ’ το νηπιαγωγείο και μπορεί να μοιραστεί μαζί τους σκέψεις και να δει το θέμα από άλλη σκοπιά.
Το βιβλίο “Ευτυχώς που υπάρχουν αδέλφια”, από τις εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ,  φωτίζει τις διάφορες πτυχές της ζωής με αδέλφια, τι σημαίνει να είμαι είτε ο μεγαλύτερος είτε ο μικρότερος; Πότε πρέπει να κάνω ένα βήμα πίσω και πότε έχω το δικαίωμα να πω ότι αισθάνομαι ριγμένος; Και πώς μπορεί η ζωή με τα αδέλφια να γίνει πιο όμορφη;

Η συγγραφέας Ντάγκμαρ Γκάισλερ καταφέρνει μέσα από αυτό το βιβλίο να περάσει στους μικρούς αναγνώστες ότι όλα αυτά τα συναισθήματα που βιώνουν με τον ερχομό ενός νέου μέλους στην οικογένεια, είναι απολύτως φυσιολογικά!

“Τι τα θέλουμε τα αδέλφια; Μόνο μπελάδες φέρνουν”, λέει ο Θοδωρής! “Δεν είναι αλήθεια”, φωνάζουν η Αμαλία, ο Παύλος και η Άννα, “υπάρχουν ένα σωρό πράγματα που κερδίζει κάποιος όταν έχει αδέρφια”!!!

“Ευτυχώς που υπάρχουν αδέλφια”, λοιπόν ένα ευχάριστο και διασκεδαστικό βιβλίο για όλη την οικογένεια, από τις εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ.

Θα το βρείτε εδώ

 

Σχολιάστε